Video pochází z bezpečnostní kamery v music klubu Óčko z 8. listopadu letošního roku. Holovský je na nich natočen, jak z desky baru bere cizí peněženku, kterou schovává. Enormní drzost jeho činu pak ještě zvyšuje fakt, že u baru zůstává i v době, kdy se majitelka začne po ztracené peněžence spolu s barmany pátrat. Holovský jí přitom sleduje z těsné blízkosti a tváří se, že o žádné peněžence nic neví.

Fotogalerie
3 fotografie

„K nějakému takovému incidentu tady došlo. Nechceme se k tomu zatím vyjadřovat, protože celá věc je v šetření. Mohu jen říct, že v našem klubu se nekrade, a kdo se o to pokusí, tak dobře nedopadne,“ vzkazuje majitel music clubu Óčko, který je na pražském Vyšehradě.

Autenticitu záznamu ovšem potvrzují i lidé z internetové televize Boom TV, na jejichž stránkách je záznam umístěn. „Víme, že ten záznam je skutečně pravý. A také víme, že se pan Holovský extrémně snažil, aby se to nedostalo na veřejnost. Jenže, když někdo krade, tak je ve společenském zájmu, aby to vědělo co nejvíce lidí a mohli si na takového zloděje dát pozor,“ tvrdí majitel Boom TV.

Samotný Holovský se ke své krádeži nevyjádřil, protože nezvedal svůj telefon. Holovský vstoupil do povědomí jako nepříliš úspěšný soutěžící v nepříliš úspěšné reality show televize Prima VyVolení 3. Tam vytvořil pár s pornomodelkou Veronikou Fasterovou, která ve vile také soutěžila. Jejich vztah ale vydržel jen pár měsíců, protože Holovský Fasterovou několikrát brutálně fyzicky napadl.

„Dan teď o sobě tvrdí, že je moderátor, ale nikdy ho nikdo moderovat neviděl. To video dost dobře ukazuje, čím se Dan ve skutečnosti živí,“ podotkl jeden z Holovského známých. Blesk.cz bude celou kauzu dál sledovat.

Podívejte se na šokující video krádeže Dana Holovského: