Podle jejího mínění by měl ze soutěže vypadnout. Ale sama ví, že se to v brzké době asi nestane. „Měli by vyřadit Chodúra, aby mu ta sebejistota klesla. Při rozhodnutí mi ani nepodal ruku,“ napsala Šenková v rozhovoru na stránkách SuperStar jednomu z fanoušků, který se jí ptal, kdo by podle ní měl v dalším kole vypadnout.

Chodúr byl její reakcí docela zaskočený, takový atak na svou osobu nečekal. Ale podle jeho slov by se z toho nemělo dělat nějaké velké drama, natož za tím hledat závist. „Pokud já vím, tak jsme spolu s Leonou vycházeli dobře. A co se týká toho podání ruky, prostě nebyla vhodná příležitost. Je mi líto, že si to Leona vzala osobně,“ uvedl zpěvák pro server Pravda.sk.

Po kom se Leoně bude určitě stýskat, je košický zpěvák Miro Šmajda. Padli si do oka zájmem o rockovou hudbu. Leona si také myslí, že v soutěži o zpěv až tak moc nejde. „Myslím si, že v této soutěži je přednější vzhled. Hlasují hlavně děvčata, která jsou zblázněná do kluků ze SuperStar, takže jsem byla znevýhodněna i tím, že jsem holka a navíc jiná,“ řekla po vyřazení Pravda.sk.
„Ale na svém vzhledu ani stylu zpívání nehodlám nic měnit. Se svou hudbou žiju už osmým rokem a ráda bych zůstala taková, jaká jsem, až do smrti,“ dodala Šenková.

Fotbal na Facebooku

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz