„Nevím, kde je pohřbený, Jana Brejchová mi to nikdy neřekla,“ svěřila Moučková Blesku. Brejchová jí před šestnácti lety ukradla muže jejího života a teď jí navíc tají, kde má hrob.

Zní to neuvěřitelně, ale hlasatelka Kamila Moučková dodnes nemohla položit kytku na hrob svého životního partnera Jiřího Zahajského. To si Kamila Moučková nezasloužila. Nejenže jí nejlepší kamarádka Brejchová, které často půjčovala vlastní postel k přespání, odloudila muže. Nyní ji trápí tím, že tají místo posledního odpočinku Jiřího Zahajského.

Fotogalerie
3 fotografie

„Máma to nedává najevo, ale hrozně trpí,“ přiznal Blesku hlasatelčin syn Ondřej. „Jana jí strašně ublížila a ona se trápí. Přitom máma toho pro Janu za celý život tolik udělala. To je odplata za její dobro,“ dodal s tím, že měli několik tipů, kde by mohl být Zahajský uložen. Nemíní se ale ponižovat tím, že budou pročesávat jednotlivé hřbitovy. Přitom celou rodinu pochopitelně zajímá, zda aspoň Brejchová o hrob patřičně pečuje, když už jim nechce prozradit, kde se nachází.


Jinak má Kamila Moučková kolem své bývalé nejlepší kamarádky Brejchové jasno. „Boží mlýny,“ řekla hlasatelka lakonicky, když se dočetla, že Brejchová trpí roztroušenou sklerózou.