Světovou premiéru filmu o Michaelu Jacksonovi (+50) zdobily světové celebrity, ale v Česku krále popu zastínily Česko Slovenské SuperStar. Pražské předpremiéře filmu o Jacksonovi totiž předcházela autogramiáda finalistů. Davy natěšených fanoušků ječely a řvaly, jako by do kina přišel samotný Michael Jackson. Jejich hysterii však odstartovala dvanáctka výrazně méně slavných zpěváků.

Náctileté fanynky hltaly snad každé mrknutí svých idolů a při sebemenším pohybu jakéhokoliv borce ze SuperStar křičely na celé kolo!

"Úplně mi z toho spadla čelist. Byla to naše první autogramiáda a takové přijetí jsem nečekal. Alespoň teď vím, že mám pro koho zpívat," řekl Blesk.cz slovenský finalista Miroslav Šmajda (20), na kterého čekala největší fronta fanynek. Stejně nadšená byla i Paulína Ištváncová (16), která dokonce Jacksonovu písničku zpívala i v rámci soutěže.

Někteří fanoušci nápor emocí v Praze na Andělu nevydrželi a několik dětí dokonce i zkolabovalo. Po dvouhodinovém podpisovém maratonu se finalisti odebrali na předpremiéru filmu o Jacksonovi. Předtím za hlasitého skandování fanoušků - ještě jednou, ještě jednou, několikrát vykouknuli zpoza plenty a fanouškům naposledy zamávali.

Podívejte se na video a fotografie, které zachycují tisíce lidí, kteří chtěli jediné - podpis Mirka Šmajdy, Honzy Bendiga, Markéty Konvičkové a dalších hvězd!

425551:gallery:true:true

Fotogalerie
8 fotografií

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

Fotbal na Facebooku