Nový Čas totiž odhalil nejen identitu neznámé slečny, ale zjistil i to, že dvojice se spolu s ostatními bavila v hotelu do ranních hodin. Divoká párty se však evidentně nelíbila ostatním hotelovým hostům. Ti totiž na parádně rozjetou skupinku zavolali ochranku...

„Není se k čemu vyjadřovat. Byl tam takový hluk, že když jsme si chtěli povídat, museli jsme se k sobě blíže nahnout. A to je asi tak všechno," prezentovala Novému Času svoji verzi důvěrně vypadající debaty a objetí s Homolou brunetka. Dara se mezitím dozvěděla i její totožnost. Jde o Zuzanu Čižmárikovou, která pracuje v Bratislavě jako asistentka generálního ředitele jedné renomované firmy s celosvětovou působností.

Fotogalerie
2 fotografie

Vzájemné sympatie si dvojice dávala najevo i v prostorách hotelu. Tam se Dařin partner se Zuzanou a dalšími hosty bavil až do deseti hodin ráno. Podle informací Nového Času dokonce musela zasahovat i ochranka! „To není pravda," zatloukala zpočátku brunetka. Její slova však vyvrátil mladý talentovaný rapper Tomáš Hafner.

Tento kontroverzní, moderní umělec byl na odvázané after party také. „Byla přivolaná hotelová ochranka, která nás upozornila, že se máme ztišit," potvrdil Hafner, s kterým Zuzana nějaký čas chodila a je jeho kamarádkou doteď. Pravděpodobně díky němu se seznámila s Homolou.

Dara Rolins, která doteď celou kauzu brala spíše ironicky, se teď musí vyrovnávat s novými fakty. O hotelové zábavě totiž původně nic netušila! Zpěvaččina slova: „Jsem ráda, že se dobře bavili," se totiž vyplnila...