Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Francie: Zabil 4 sousedy kvůli hluku a spáchal sebevraždu

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Archív)
Autor: ČTK, am - 
11. října 2009
07:48

Dvaapadesátiletý Francouz zastřelil v Raincy u Paříže čtyři lidi, protože prý dělali hluk, a pak spáchal sebevraždu.

Mezi oběťmi je i žena v sedmém měsíci těhotenství.

Drama se seběhlo krátce před půlnocí. Muž, údajně rozzuřený hlukem, sousedy nejprve požádal, aby byli tišeji, ale diskuse se zvrhla v hádku. Muž si pak došel pro pistoli a zastřelil manželský pár svých sousedů a dvojici, která tam byla na návštěvě. Ušetřil jen dvě dívenky ve věku osm a devět let, které byly rovněž na místě. Těhotná žena žila ještě při příjezdu záchranky, ale zemřela krátce poté. Stejně tak její dítě.

Podle francouzských médií padlo asi patnáct ran. Střelec, který nebyl v sousedství příliš oblíben, si pak vzal život ve svém bytě.

Holčičky jsou v péči psychologů.

stefa ( 12. října 2009 14:53 )

TO SNAD NEMYSLÍŠ VÁŽNĚ ŽE NAZVEŠ MRTVOU TĚHOTNOU ŽENU VEJPITKA A POKUD ANO TAK JSI TAM PRAVDĚPODOBNĚ BYL/A TAKY.NORMÁLNÍMU ČLOVĚKU SE Z TEBE DĚLÁ ŠOUFL A SLABŠÍ POVAHY ABY SI BRALY K DISKUZI ROVNOU KBELÍK NA ZVRATKY.

sosacek ( 11. října 2009 09:54 )

Alespoň že ušetřil ty dvě holčiny!

gogo ( 11. října 2009 08:26 )

Bydlel jsem v paneláku, kde soused nad námi, po příchodu z hospody (mimo kravál), močil na stěny po bytě všude kde ho napadlo a vše protékalo k nám…. Trvalo to řadu měsíců a nikdo si s ním nevěděl rady... Zbývaly jen dvě možnosti. Buď ho zabít, nebo se odstěhovat. Pistoli jsem naštěstí neměl ...

Zobrazit celou diskusi