Denis Lacho krátce po dozpívání písničky od Eltona Johna Sorry Seems To Be The Hardest Word zkolaboval. Udělalo se mu nevolno, a dokonce ho museli ošetřit záchranáři! Své zřejmě způsobil stres a únava.

Přímý přenos - jak vypadalo páteční ´klučičí´ semifinále?

Leoš Mareš si těsně před přenosem z bratislavské Incheby zopakoval telefonní číslo, na které mají diváci posílat své hlasy! Může za to skandál, kdy v minulém vyřazování číslo spletl a o několik bodů připravil Deborah Kahlovou!

Jako první zazpíval Ahmad Hedar. Připravil si píseň Otherside od Red Hot Chili Peppers! Na konci se ale úplně ztratil v intonaci! Ondřej Hejma z jeho podání písničky znovu není nadšený, kritizuje Ahmadův výraz, že mu písnička nesedla, si myslí i Dara Rolins. A Hedarovu intonaci nakonec zkritizuje i Palo Habera!

Druhý na scénu šel bratislavský Denis Lacho. Co zpíval? Skladbu od Eltona Johna Sorry Seems To Be The Hardest Word! Procítěný výraz všechny dojal. "Skvělé," zaznělo potom z úst Dary Rolins, Marta Jandová měla dokonce při poslechu husí kůži! Chválí i kat Palo Habera: "Sedlo ti to jako pr... na hrnec. A co Hejma? "Pořád jsi strašně dobrej!" I přes tyto ódy se ale Denis nakonec v zákulisí ´složil´!

Třetí Leo Machala zpíval Leona Jacksona (When you believe ). Falešné tóny chvílemi trhaly uši. A Dara Rolins nebyla vůbec nadšená: "Zpíval jsi jako dřevorubec!" Leo, máš krásný úsměv. Fanynky určitě stejně okouzlíš!

Miroslav Šmajda jako čtvrtý v pořadí zpíval Wicked Game od Chrise Isaaka. Student z Košic, kterého Hejma nazval SuperStar Ing. Šmajdou, se svým rozmarným výrazem zaujal dívky a možná i kluky! Co pikantního na sebe prozradil? Svoje vlasy si stříhá sám! Cukroušku, jen tak dál!

Jan Bendig natočil originální medailonek - Bendig Home Video, ve kterém ho chválí celé široké příbuzenstvo z Hradce Králové a širého okolí! V 2. semifinálové bitvě vsadil na Honzu Nedvěda a jeho Podvod. Věděl proč, procítěný výraz chválil i Ondřej Hejma: "Věřil jsem ti každé slovo! V tvém věku perfektní!" Exhibicionistu Bendiga chválí i Marta Jandová, která dnes výstřihem dohání Daru Rolins! Tenhle kluk musí vyhrát! Honzo, Nedvěd slzel!


SPECIÁLNÍ VSUVKA: Moderátor Leoš Mareš neměl svůj den. Pořád opakoval "čoveče" a oslovoval tak i svoji kolegyni Banašovou. Vše korunoval trapným vtipem: Proč mají blondýny modřiny kolem pupíku? Protože existují i blondýni... Leoši, chápeme, že myslíš jenom na jedno, ale v hudební soutěži nás toho ušetři!


Šestý René Boše´la zpíval píseň Kristínka iba spí. Možná i pro něj ji složil Peter Nagy! Playboy zpíval procítěně a naplno, ale porotu úplně nenadchl. Penélope Cruz, kterou z celebrit miluje, by ho určitě pochválila víc!

Ben Cristovao jako sedmý v pořadí zpíval Let’s Stay Together od Al Green. Pořádně to skřípalo! Podle Habera by se tímhle výkonem zařadil do Hvězdné pěchoty! Bene, neboj se, fanynky tě podrží!

Fotogalerie
9 fotografií

Thomas Puskailer opět zabodoval, tentokrát s písní Jessie od Joshuy Kadisona. ´Slaďák´ mu sedl na míru, což potvrdila i Dara Rolins. Ale u Hejmy opět nepochodil. Porotce ze Žlutého psa totiž chce, aby soutěžící zpívali ve svém rodném jazyce. Tam se podle něj rozhodne. Thomas, který po minulém semifinále uprchl se svou anglickou snoubenkou ze superstarovského hotelu (více čtěte tady), své milé speciálně zazpíval kus písničky! Abbie musela ždímat kapesník!

Marek Lacko s Wild World od Cat Stevens nenadchl. Jeho kamarádi mu ale fandí, a SuperStar dokonce přejmenovali na Čínsko Slovenskou! Jako poslední přišla bomba v podobě Martina Chodúra. Zazpíval Gottovu Lady Carneval a Hejma šel do kolen - konečně zase píseň v češtině! Tleská i Blesk.cz, jen tak dál, Marku!

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

Fotbal na Facebooku

 

Očima Františky: Účastníci SuperStar mají talent, ale postrádají vkus! Více zde!