Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Senát schválil úspory: Na čem se bude šetřit?

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ČTK, rvs - 
5. října 2009
19:55

Senát schválil vládní soubor opatření, která mají snížit schodek státního rozpočtu. Deficit má díky nim klesnout až ke 163 miliardám korun místo hrozících až 230 miliard korun.

Zákon nyní dostane k podpisu prezident republiky.Hlasovalo pro něj 61 ze 68 přítomných senátorů.

407830:gallery:true:true

marekmusil ( 6. října 2009 19:16 )

http://tojesila.cz/ na techlech strankach se pise, ze zpevacka Lucie Bila je tehotna s cernochem !! maj i foto !!

monjja ( 6. října 2009 12:24 )

Tak tohle, je, prosím, elita národa...teda měla by být...zvedá se mi z nich žaludek, jak je tohle vůbec možné? Proč sobě nezkrouhnou platy na polovinu? To by teprvá čuměli, jak je nemožné vyjít s pár korunama, ale jasně, seberte nám je třeba všechny, vy jste takový s.v.i.n.ě že to s váma opravdu dál nejde, se divim, proč už zase nedemonstrujem a necinkáme klíčema, tihle by si to zasloužili daleko víc, než ti, které jsme vycinkali v devětaosmdesátym, tohle jsou takový hajzlové odporný, že nemám už slov!

sakra ( 6. října 2009 11:33 )

No přeci hlavně na řadových občanech, dětech, důchodcích atd. , aby bylo pro politiky, vrchnost, pos.rance a cigány!

bosomfriend ( 5. října 2009 21:00 )

Svou politickou nezkušeností a lhostéjností číst pol. programy jste zavinili patovou situaci . Úřednická vláda , jak se ukazuje je vlastně politická a to hlavně ze strany ODS. Úřednická vláda děla jen tu špinavou práci za politiky. Oni potom budou tvrdit, že za to nemohou. To , že stále více občanů žije pod mostem a v garážích nikoho nezaráží a a neprotestujete ani proti tomu.Exekutoři nemilostně zabavují majetek lidem , kteří byli bankami vlákáni do pasti. Ani prori tomu neprotestujete ! co jste to za voliči ! Všude v západních demokrociích řekne soudce bance " znali jste jeho finannční situaci a přesto jste mu půjčili" a Banka si to musí odepsat ! Proberte se konečně !

stefa ( 5. října 2009 20:44 )

Přímo mě zvedlo ze židle když jsem se dozvěděla že chtějí šetřit i na příspěvku na péči.Paní senátorce Filipiové (ODS) připadalo nemravné když člen rodiny pobírá příspěvek na péči 2000 Kč aby pomohl rodiči s nákupy,úklidem nebo mu uvařil.Ale paní senátorka si asi neuvědomila že člen rodiny který pomáhá bydlí třeba v jiném městě a má výdaje za dopravu které pak můžou chybět v rodinném rozpočtu.Každý kdo pečuje nemá tak vysoký příjem jako paní senátorka Filipiová.Myslím že rychle zapomněla na to, že ne každý kdo pobírá příspěvek ho chce zpronevěřit ale použít na nutné výdaje spojené s péčí o blízkou osobu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa