Mladá talentovaná Romka, kterou jste nakonec v sestřihu z brněnského castingu vůbec neviděli, totiž porotu i přes svůj jedinečný hlas nepřesvědčila. Růžena pro to má vlastní vysvětlení.

„Myslím, že je to rasismus,“ řekla Novému Času rozhořčená Růženina matka. I samotná účinkující na to má stejný názor. Na otázku proč si myslí, že nepostoupila řekla: „Protože je to rasismus.“ Toto obvinění poroty ani Růženino pěvecké umění však diváci v sestřihu z brněnského castingu neviděli. Vypadá to tak, že na postup nestačí ani jedinečně zabarvený hlas ani pochvalná slova. Podle trojce porotců Habera, Rolins a Hejma totiž stále zpívala stejně.

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

Po odchodu mladé Romky Habera celou diskuzi ukončil slovy: „Jednu Berkyovou jsme tu už měli. A to bylo…“ obrátil oči v sloup zpěvák. Zřejmě při tom narážel na rómský původ vítězky 3. série Slovensko hledá SuperStar Vieky Berkyové.

393631:gallery:true:true

„To že by nepostoupila, protože je Romka, vylučuji! Je to nesmysl.“ Obhajoval rozhodnutí poroty Ondřej Hejma.

Fotbal na Facebooku

Opačného názoru při hodnocení pěveckého výkonu byla jenom Marta Jandová, která byla z Růženina vyhazovu evidentně smutná. „Mně se to líbilo,“ řekla dcera lídra skupiny Olympic Petra Jandy.

Uvidíme koho odstřelí nevybíravým způsobem porota příště...