Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

V Budějovicích vybuchl parovod! Zničil desítky aut

Kdo měl zaparkované auto v této řadě, je pořádně naštván
Kdo měl zaparkované auto v této řadě, je pořádně naštván  (Autor: Foto Blesk - V. Hradská)
Autor: ČTK, Vítek Valenta - 
24. srpna 2009
15:56

V pondělí odpoledne prasknul v Českých Budějovicích parovod. Bylo poškozeno přibližně 30 aut a jedna žena musela být převezena do nemocnice k ošetření.

Podle náměstka záchranné služby Jana Sedláka na místě utrpělo několik lidí šok. Jedna lehce zraněná žena byla převezena do nemocnice, ale jinak až zázrakem k dalším zraněním nedošlo.

Výbuch demoloval auta! Výbuch demoloval auta! | Foto Blesk - V. Hradská

Neštěstí se stalo v Alešově ulici. Na místě jsou záchranáři a pracovníci teplárny. Ulice je uzavřena, uvedla mluvčí městské policie Kateřina Schusterová.

K výbuchu došlo ve 14:41h. Bylo to slyšet i v místech vzdálených několik set metrů. Sloup páry se nad místem vznášel několik minut, než přívod zaměstnanci budějovické teplárny uzavřeli.

dapler ( 24. srpna 2009 17:33 )

už to někdo opravil Na této zprávě je nejzajímavější to,co redakce opoměla.K výbuchu došlo v těsné blízkosti hřiště mateřské školky...nebýt poslední týden prázdnin,mohlo dojít k vážným poraněním hrajících si dětí, kterých tu v této době bývají desítky.

dapler ( 24. srpna 2009 17:25 )

Umí v Blesku ten, co tam fotku požáru rozeznat ten jemný rozdíl mezi plynovodem a PAROVODEM?? Demence bulváru je fakt nesmrtelná!

Zobrazit celou diskusi