Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

"Milující" žena: Místo přítele oživovala psa!

Autor: Jaroslav Krčál - 
6. srpna 2009
19:40

Šli po silnici, opilí… Pak si ale muž najednou usmyslel, že dál už nejde. U pardubické ubytovny Hůrka si lehl přímo na neosvětlenou silnici. Dalo se čekat, že dojde k tragédii. Ležícího muže a také psa, kterého měli s sebou, srazil řidič taxi.

Svědci spolu s taxikářem běželi muži pomoci, čekal je ale ještě další šok! Žena, která zraněného doprovázela, neoživovala muže, ale psa…!

„Slyšeli jsme, jak se hádají, že ho přejede auto. On však odpovídal, že chce ležet a vstávat nebude. Měli pěkně vypito,“ vyprávěla mladá dvojice, která vše viděla z okna ubytovny. Za chvíli uslyšeli náraz. „Taxikář ho nemohl vidět. Neměl dálková světla. Ten chlap měl navíc tmavé oblečení,“ doplnila svědkyně nehody.

Otřáslo jí chování ženy, která předtím přesvědčovala muže, ať vstane. Taxík totiž srazil i psa. A žena se ihned po nehodě věnovala psovi a odtáhla ho od silnice. O muže se vůbec nestarala. „K zraněnému běžel taxikář. Zavolali jsme záchranku a přiběhli pomoct zraněnému. Asi deset minut ještě žil, ale nedokázali jsme ho zachránit,“ řekla smutně dívka. „Nemohu o tom mluvit,“ dokázal říct otřesený taxikář.

Na místo přijela i veterinární záchranka. „Zlomená páteř se nepotvrdila. Snad přežije,“ byl optimista ještě tři hodiny po nehodě veterinář. Pes měl však stejně jako muž další vnitřní zranění a do rána zemřel.

deejaybee ( 8. srpna 2009 01:39 )

Já si myslim že nemáte pravdu!Toho kluka jsem znal a vím že psa neměl tudíž to znamená že paní majitelka nechala svého pejska nastarosti někomu jinému, jelikož nebyla (nejspíš??-nevím nikde se nepíše) způsobilá, vlivem alkoholu, vést SVÉHO psa. Můžu říct že si za ztrátu svého psa může sama.

petule62 ( 7. srpna 2009 21:09 )

no jo to uz tu bylo.stale se opakujes....nejdriv se "projevujes" u tech tyranejch psu a ted tady.nejses ty zoonekrofilni blazen,kterej nema co delat?vis co bez se podivat do bohnic,vsechno si prohlidni at vis do ceho jdes!!!!!ty uchyleeeee

dzek ( 7. srpna 2009 14:38 )

dzek ( 7. srpna 2009 14:36 )

pardon .... na konci má být my

dzek ( 7. srpna 2009 14:34 )

To snad nemyslíte vážně??? Ano mnohokrát se mi stalo a stává, že jdu opilý domů, ale v žádném případě by mne nenapadlo si lehat na silnici ..... natož se psem!!!! Vůbec toho nebožtíka nelituju .... kdyby se zamotal a spadl pod auto, je to neštěstí, ale ten člověk si tam lehl dobrovolně a ač v jakémkoliv stvu ( nebyl asi zase tak moc, když komunikoval s lidma ), by měl posoudit riziko .... spíš šlo o předvádění se a a´by byl středem pozornosti. Jediného koho lituji je ten pes, který za to nemohl a paní na kterou celý článek plive!!! A řeči typu že je to přece člověk .... nemyslím, že zvířata cítí méně než lidi a trpí mnohem více než mi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání