Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Smrt na silnicích: Nepřipoutal se a jel "jak blázen"!

Při následné honičce naboural několik aut
Při následné honičce naboural několik aut  (Autor: David Malík)
Autor: ČTK, val - 
29. července 2009
10:57

Řidič se nepřipoutal a jel nejspíše příliš rychle - zaplatil za to vlastním životem! Havárie na Chrudimsku se stala ve středu po půlnoci a pro řidiče osobního auta byla smrtelná. Zemřel při převozu do nemocnice!

Řidič jel pravděpodobně velkou rychlostí a v Rozhovicích dostal smyk. Navíc neměl bezpečnostní pás a po nárazu tak vylétl z vozidla. Informovala o tragické nehodě mluvčí krajských hasičů Vendula Horáková.

"Projíždějící řidič dalšího vozu ihned zastavil a začal řidiče oživovat. S oživováním pokračovali po svém příjezdu hasiči, kteří muže poté předali do péče zdravotnické záchranné službě. Mladý řidič při převozu do nemocnice boj o svůj život prohrál," uvedla mluvčí.

Řidič jel asi velmi rychle, protože motor hasiči nalezli zhruba 15 metrů od vozidla a spoiler visel na větvi stromu, dodala mluvčí.

monjja ( 29. července 2009 14:56 )

Vždycky se mi na tohle chce říct...dobře mu tak! Je mi líto pozůstalých, ale když vidím, jak někteří jezdí, tak říkám...jo, dobře jim tak! Nemyslíš? No tak halt zaplatíš, zaplať pánbůh že tenhle platil sám, že nezabil deset dalších lidí, jak tomu v podobných případech většinou bývá. Jsem ráda, že nikoho nevinného nezabil, že je mrtvej, mi líto není!

suchomilka ( 29. července 2009 11:58 )

Ještě že nezabil někoho dalšího, že v tu chvíli nejel nikdo v protisměru.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání