Ve své talkshow, kterou TV Barrandov odvysílala 23. března tohoto roku, se fotograf a moderátor v jedné osobě Jan Saudek začal navážet do soužití Šípka a Machálkové. Došla řeč na svatbu. Saudek se dvojice ptal, kdy se hodlají vzít. "Slíbil mi, že si mě vezme," pronesla nejistě Machálková. Šípek se na to moc nadšeně netvářil. Vzápětí Leoně zmizel úsměv z tváře úplně, když Šípek prohodil, že si chce ještě užívat svobody. Na obou bylo vědět, že jim tahle otázka nesedla. Leona seděla, kousala si rty a ani nemukla. Šípek se jen vymlouval a dělal na Saudka obličeje.

368107:gallery:true:true

Zdroj: TV Barrandov

Neodpověděl Šípek Saudkovi proto, že měl už v té době zálusk na jinou? Jeho vyhýbavá reakce je přinejmenším podezřelá. Leona na svatbu čekala několik let! A on by ji nechal čekat dalších patnáct...

Čtěte také:

Z architekta Šípka je bezdomovec: Luxusní byt patří Leoně!

Šípek: Opouštím tě! Navždy!

Rozchod Šípka a Machálkové: Zavinila to Havlova kamarádka

Když se Saudek tématu 'svatebčení' nechtěl vzdát, Šípek se dal ´obměkčit´. "Nejdřív tak za patnáct let, to mi bude pětasedmdesát, to je ten správný věk," prohlásil k nelibosti Machálkové.

Dá se snadno vytušit, že se vyhlášený architekt pod svatebním nátlakem necítil příliš ve své kůži. Jeho bohatá milenka a rodinná přítelkyně Havlových Zuzana Mausová mu podobné scénky zřejmě nepřehrává. Podle informací Blesku se k ní Šípek okamžitě nastěhoval, protože luxusní mezonetový byt na Strahově, který trojčlenná rodinka dosud obývala, vlastní Leona. Ta si i se synem Arturem odjela léčit nervy k moři do Chorvatska.