Každý soudný fanda golfu musí uznat, že dámy jako Hanka Mašlíková, Katka Průšová, Zuzka Jandová, Katka Sokolová, či Lucie Hadašová žádné opravdové hráčky nejsou, ale zase se na ně hezky kouká.

Pod dohledem expřítele Lucie Borhyové Alana Babického, který příjemné odpoledne moderoval, probíhala také soutěž "Hole-in-one". Kdo by měl ten den životní odpal, mohl se těšit na luxusní cenu - sportovní vůz Lamborghini Gallardo za 7 milionů korun!

Jeden z účastníků turnaje to skutečně málem dokázal, když první ranou trefil tyč u jamky a míček se odkutálel jen pár centimetrů od pomyslných klíčků ke špičkovému vozidlu...

Možná se ale už více těšil na předvádění kolekcí plavek značek Rasurel by Lejaby a firmy Bogner. Největší aplaus u pánské části publika díky svým silikonům tradičně sklidila Hana Mašlíková...

Fotogalerie
7 fotografií


Akci zpestřila také přítomnost modelky Kláry Medkové, která si do Varů vyrazila s partnerem Radoslavem Kováčem a s jejich čtyřměsíčním synem Radkem.

Fotbalista Kováč všechny přítomné překvapil tím, že se choval slušně a na veřejnosti (jak bývalo jeho zvykem) tentokrá nemočil, takže dal novému trenérovi reprezentace Ivanu Haškovi na dálku jasný vzkaz: Polepšil jsem se a chci zase důstojně reprezentovat Česko!

Jak ostudně se choval reprezentant Radoslav Kováč v dobách nedávno minulých? Čtěte ZDE!