Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chlapec, kterého přejela vlastní matka, zemřel v nemocnici

Záchranka odváží zraněného chlapce
Záchranka odváží zraněného chlapce  (Autor: Jan Doležal)
Autor: ČTK, pal - 
8. července 2009
15:14

Devítiletý chlapec, kterého v úterý večer v Hradci Králové omylem přejela autem jeho matka, zemřel ve Fakultní nemocnici Motol. Potvrdila to její mluvčí Eva Jurinová.

"Chlapec, který k nám byl převezen v noci z traumatologického oddělení Fakultní nemocnice v Hradci Králové, zemřel v noci na následky vážného zranění," řekla dnes bez bližších podrobností mluvčí motolské nemocnice Eva Jurinová.

Při nehodě si matka zřejmě spletla zpátečku s jedničkou. Kromě chlapce, který byl zraněn těžce, byla lehce zraněná také roční dcera řidičky.

Nehoda se stala v úterý kolem 17:30 v ulici Na Kotli v Hradci Králové, kde žena s osobním automobilem přejela přes obrubník a najela na chodník, kde srazila své dvě malé děti. Chlapec zůstal zaklíněný pod vozidlem.

"Hasiči pomocí vzduchových vaků nadzvedli automobil a těžce zraněného chlapce vytáhli ven a předali jej do péče záchranářů," informovala dnes ČTK mluvčí hradeckých hasičů. Podle informací některých médií je matka obou dětí Mongolka a zřejmě nevlastní řidičský průkaz. Po tragické nehodě se údajně zhroutila.

tumina ( 11. července 2009 00:02 )

ale kráva, tak co za ten volant vůbec leze? Myslím, že už si za volant nesedne.

diskutujici ( 8. července 2009 19:21 )

Jenom by mne zajimalo, jak by mohla asi tak dopadnou jeji cesta v normalnim silnicnim provozu...?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání