Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sex rozhýbal školu: Učitelka sváděla žáka přes SMS!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Jiří Čada - 
24. června 2009
15:26

Skandál zmítá základní školou na Třebíčsku. Učitelka (29) si tam se svým žákem posílala hodně žhavé SMS zprávy. Policie nyní prověřuje, zda mezi učitelkou a žákem deváté třídy nedošlo k i k pohlavnímu styku!

Počínání učitelky nahlásili v úterý vedení školy rodiče zmíněného deváťáka. „Celá záležitost je zatím ve vnitřním šetření školy a v této fázi nemohu podávat žádné informace,“ řekla Blesk.cz ředitelka školy ještě před tím než do školy dorazila dvojice kriminalistů.

Už předtím se však v Třebíči ředitelka údajně sešla s právníkem aniž by celou záležitost okamžitě nahlásila policii. „Prosim vás co z toho děláte, vyměnili si mezi sebou pár esemesek a to je všechno,“ zlehčovala později situaci před zraky několika přihlížejících starších žáků jedna z učitelek, která si na redaktora Blesk.cz před budovu školy pozvala na pomoc jednoho z policistů.

O celé situaci chtěla navíc ve škole pravděpodobně hovořit s redaktorem Blesku jedna z kantorek.

„Prosím pomozte, mě tady jde o existenci…,“ stačila ještě říci Blesku než ji zástupkyně ředitelky nařídila odejít. „Pro nás je to zcela nová informace, kterou jsme začali vyšetřovat,“ omezila se na stručnou informaci k případu mluvčí třebíčských policistů Marcela Lavická.

Policisté přesto připustili, že v tomto případě se může jednat o trestný čin ohrožování výchovy mládeže.

djaba ( 24. června 2009 20:06 )

Odborník by řekl -- Kozlice zahradnicí , Komenský řekl -- Verba docent , exempla trahunt

vinnetouvi ( 24. června 2009 16:44 )

Víte, jaký je rozdíl mezi pedagogem a pedofilem? Že ten pedofil má děti opravdu ráááááááááááád !!!!! A naši pedagogové nám to (zvlášť poslední dobou) velmi názorně dokazují.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání