Své první dítě by měla porodit začátkem října. „Miminko beru jako dárek k narozeninám, které mám 1. října, řekla Blesku Ilona

Ačkoli úzkostlivě tají pohlaví svého dítě, na internetu se objevily spekulace, že čeká holčičku. "Holka, nebo kluk? Na to neodpovídám,"odpověděla zpěvačka s tím, že ona sama pohlaví dítěte již zná. „Mohu jen říct, že jsem už nakoupila vaničky, autosedačku. Výbavičky, ty si nechám až na konec léta,“ plánuje zpěvačka.

Fotogalerie
3 fotografie

I přesto, že jí lékaři doporučili klid, Ilona zpívání na hřebík rozhodně nepověsila. Blesk jí potkal na vystoupení pro pacienty Masarykova onkologického ústavu v Brně, kde zpívala bez nároku na honorář.

Zpěvačku doprovázel její přítel Radek Voneš, se kterým plánuje Ilona po narození dítěte svatbu. Csáková kvůli těhotenství sice zrušila vystupování v muzikálu Kladivo na čarodějnice, ale příležitostně ještě vystupuje.

„Teď mě čeká hlavní role matky. A hodně se na to těším. Showbyznys dělám už šestnáct let a ráda si od něj odpočinu,“ stojí si za svým zpěvačka. Miminko je prý zatím docela klidné. „Ale možná z něj bude sportovec, protože občas pořádně kope,“ usmívá se Ilona Csáková.