Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zoufalá žena: Manželův telefon ve ztraceném letadle zvoní!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ČTK, jos - 
2. června 2009
09:58

Manžel Patricie Coakley byl mezi 228 lidmi ze ztraceného letadla společnosti Air France. Patricie věří, že její manžel je stále naživu. Letadlo v pondělí brzy ráno zmizelo někde nad Atlantikem při cestě z Brazílie do Paříže.

Její manžel Arthur jí telefonoval, když nastupoval v Riu do letadla. Když se mu později pokoušela dovolat, telefon zvonil, ale nikdo ho nebral. "Arthur nemůže být na dně moře, volám na jeho mobil a on vyzvání," řekla Britka deníku The Sun.

Telefon ale také mohl být uložen v zavazadle, které stále plave po nekonečné hladině Atlantického oceánu...

Čtěte také: Češka Tereza (27): Místo mě zemřel někdo jiný!

Pátrání po letadle pokračuje zatím bezvýsledně. Na palubě letadla cestovalo 228 lidí, většinou Francouzi, Brazilci a Němci, ale i tři Slováci. Dva z nich byli podle slovenských médií přátelé z Kozárovic v Nitranském kraji.

Podle Air France se letadlo mohlo zřítit přibližně v polovině vzdálenosti mezi pobřežím Brazílie a Afriky.

Pilot letounu brazilské společnosti TAM si v noci na pondělí při cestě z Paříže do Ria de Janeiro na hladině Atlantiku všiml oranžově zbarvených bodů. Mohly to být kusy hořícího letadla. Odborníci tomu ale nevěří.

Air France v pondělí potvrdila, že s letadlem ztratila kontakt, úřady pak daly najevo, že počítají s nejhorším. Pokud se ukáže, že havárii skutečně nikdo nepřežil, zapíše se pondělní letecké neštěstí jako největší od roku 2001. Francie o pomoc v pátrání požádala Spojené státy.

Čtěte: U Brazílie našli trosky, možná jde o ztracené letadlo!

mouse ( 3. června 2009 16:44 )

Kdepak, ten jen šoupe kamerou. Pravděpodobnost že by šoupnul celou Zemí aby bylo letadlo místo v Evropě nad Atlantikem je dost nepravděpodobný, to spíš Superman a omylem.

cheeroke ( 3. června 2009 09:48 )

o cem pises, debile vylizanej?Ty asi nikdy nebudes mit penize na zadnou letenku, takze tobe to pripada vtipny vid? No, vsak on ti jednou nekdo slapne na kuri oko.

jack08 ( 3. června 2009 08:03 )

mandat ( 2. června 2009 22:16 )

Je to smutne,zase jedno letadlo spadlo.Pomalu budu mit strach litat !!!!!!

nikdo73 ( 2. června 2009 15:00 )

není to trochu mumo mísu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání