Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Bratr mrtvé Soni: Dám 100 tisíc za dopadení vraha!

neznáte ho? Potkal se se Soňou před její smrtí
neznáte ho? Potkal se se Soňou před její smrtí  (Autor: policie)
Autor: hra - 
18. května 2009
05:00

Odměnu sto tisíc korun nabízí Jaroslav Fatka tomu, kdo poskytne informace vedoucí k dopadení a odsouzení vraha jeho sestry Soni Illeové (30). Ta zmizela loni 20. prosince z vánočního večírku v Jindřichově Hradci.

Její nahé svázané tělo objevil rybář 1. března na Táborsku. Policie zmapovala pohyb Soni Illeové od doby, kdy bez kabátu, mobilu, kabelky a dokladů odešla v půl druhé ráno z firemního večírku z podniku Paradise Club. Ještě v půl třetí ráno seděla na lavičce v Husových sadech v centru Jindřichova Hradce. Pak její stopa mizí.

Policisté nyní získali důležité informace o muži v černé čepici a rukavicích, který se podle nich se zavražděnou v parku potkal. „Hledáme asi čtyřicetiletého muže s tmavými vlasy. Nosí dioptrické brýle typu retro, které měl například Jiří Macháček ve filmu Medvídek. V levém uchu má dvě kruhové náušnice. Na sobě měl delší tmavou bundu na zip s deseticentimetrovými písmeny na zádech,“ řekla jihočeská policejní mluvčí Anna Drdová.

Kromě kriminalistů hledá jakékoliv stopy rodina zavražděné ženy. Už při jejím zmizení manžel Karel Ille (32) vyvěsil stovky letáků s její fotografi í, na webu žádá o pomoc při hledání vraha. Zatím posledním krokem zoufalých příbuzných je odměna 100 tisíc za informaci vedoucí k dopadení vraha. Vlaďka Hradská

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání