Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Stařenka vyskočila ze 13. patra se psem v náručí!

Autor: INT, rvs - 
14. května 2009
11:44

Otřesný případ v pražských Záběhlicích! Po osmé hodině ráno tam z třináctého patra paneláku vyskočila sedmdesátiletá žena i se svým psem v náručí.

Podle mluvčí pražské záchranné služby Jiřiny Ernestové již ženě nebylo pomoci. „Dorazili jsme na místo sedm minut po nahlášení události. Žena ale při pádu utrpěla smrtelná zranění a záchranáři jí už nemohli pomoci,“ řekla Ernestová pro Blesk.cz. Pád z obrovské výšky nepřežil ani pes, kterého žena při skoku pevně svírala v náručí.



Podle informací policie spáchala cizinka, dlouhodobě žijící v Česku, s největší pravděpodobností sebevraždu. "Cizí zavinění bylo vyloučeno, vzhledem k tomu, v jakém stavu se nacházel byt. Také bylo zamčeno zevnitř," řekla nám mluvčí pražské policie Alena Zoulová.

Co ženu dohnalo k tak zoufalému činu, není zatím známo. Jedna z možností je tíživá sociální situace, se kterou si již žena nedokázala poradit. "Všechny byty tady v ulici se teď prodávají, některé až za 450 tisíc. Je možné, že se zabila, protože na to prostě neměla peníze," myslí si jeden ze sousedů.

"Tu paní jsem tady potkávala, myslím si, že byla původem z Ruska," řekla nám další sousedka. "Je to strašně smutná věc. Viděla jsem na vlastní oči, jak byli policajti okolo bledí, musel to být příšerný pohled," dodala.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

XLADI ( 15. května 2015 12:20 )

Chudák pes, tohle si nezasloužil

.krakonos5oo. ( 15. května 2015 12:14 )

A pejsek se na ní dívá svýma nevinnýma očičkama: "Ty jsi mne zabila!"

drobek ( 14. května 2009 15:54 )

Stařenka už má klid,tak ji nechte.Asi už se na ten bordel nemohla dívat.PS kam zmizela diskuze jak trefili pablbka vejcem???????????

587587 ( 14. května 2009 13:24 )

Připadáš si hodně vtipný, trapáku ?

bleskomor ( 14. května 2009 12:55 )

pejskem s Redbullem

Zobrazit celou diskusi