Zatímco většina hvězd si nyní užívá na festivale ve Varech, představitelka Saši z Comebacku má úplně jiný program. Svým kolegům poslala nejprve pozdrav od táboráku v Petrově, a pak se dokonce vypravila na dovolenou.

Spolu se svým partnerem, tanečníkem Markem Zelinkou (31), si pořídili nové auto a hned ho jeli otestovat na jižní Moravu. Tam navštívili hned několik zajímavých míst a zvládli i výšlap na Pálavu. „Že na Dívčí hrad nemám lízt, že je to do kopce a nevylezu to, nám tady řeklo pár lidí před cestou a ještě i po cestě. Jenomže jsem to chtěla aspoň zkusit," prozradila na Instagramu herečka, která je v osmém měsíci těhotenství.

„Marek mě celou dobu podporoval, hlavně tím, že říkal, že to můžem kdykoli otočit a jít zpátky, aby mě nenervoval. Takže jsme to dali!" prozradila s tím, že se cítila jako hrdinka, která překonala sama sebe. Další den se pak s chutí za námahu odměnila sladkým jahodovým mlékem s marshmallows.

Dvojice se ale zastavila také v Lednicích, Mikulově a ve Znojmě. „V hotýlku přímo propojeným s výborným vinařstvím. Já teda zatím pořád jedu na domácí limonádu a k první decce (v těhotenství vůbec) se teprv odhodlávám, ale myslím, že tady to zlomím," přiznala na Instagramu Doležalová.

VIDEO: Vítězka StarDance Marie Doležalová: Proč sekla se svým úspěšným blogem?

Video
Video se připravuje ...

Vítězka StarDance Marie Doležalová: Proč sekla se svým úspěšným blogem? Markéta Reinischova, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
45 fotografií