I když je bohatší o desítky milionů, věří, že zůstane i nadále stejný. A už plánuje, jaké sny si díky Sportce splní nejdřív. „Už dlouho si chci koupit nové auto a teď se vůbec nemusím ani trochu omezovat při výběru, což je pro mě úplně nová situace,” usmívá se ženatý muž. „Ještě předtím než si splním sen ale splatím dluhy, které máme. Důležité pro mě ale je, že díky Sportce bude hračka zabezpečit nás i do budoucna naše dvě děti,” pokračuje v konstatování a dodává, že část výhry také určitě poputuje na dobročinné účely.

Vsaďte plný tiket na páteční Sportku a chyťte si Jaguára!

Co se hráčských zvyklostí týče, čerstvý výherce hraje Sportku rád a sází zhruba dvakrát do měsíce. Vůbec poprvé svoji sázenku podal před třiceti lety, nejvyšší částka, kterou dosud vyhrál, činila 28 tisíc korun.

Výhru musela zkontrolovat manželka

Po losování výherce nemohl svému štěstí nejdřív uvěřit a tiket si musel několikrát zkontrolovat. Pak hned šel radostnou novinu oznámit manželce, která čísla také kontrolovala. Až poté oběma manželům pomalu začalo docházet, že jsou to skutečně oni, kdo se stali novými českými multimilionáři.

„Sice si myslím, že se to rozkřikne, že jsem něco vyhrál ve Sportce, ale i tak chci pořád chodit do stejné práce, mám to tam rád,” uzavírá své vyprávění spokojeně výherce.
Mezi další milionáře se můžete přidat i vy, základem je vsadit si – například online přímo na tomto odkaze. Ve Sportce se nyní hraje o vice než 200 milionů korun.

18+. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!