Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šlouf dorazil do týmu Zemana: Dejte mi pokoj, odsekl novinářům

Autor: psch - 
26. ledna 2013
14:16

Ale ale... Tak jak to tedy je? Kamarádi na tajňáka? Dřív se Miloš Zeman ve své kampani k Miroslavu Šloufovi neznal a odmítal jeho spojitost s volebním týmem, dnes Šlouf do volebního štábu Zemana dorazil a hned zpražil přítomné novináře.

Podivné machinace vlády v době, kdy jí dělal předsedu Miloš Zeman, se přisuzují právě Miroslavu Šloufovi. „Od Miroslava Šloufa jsem se odstřihl, není členem mého volebního týmu,“ několikrát opakoval Zeman veřejnosti. Asi proto, aby očistil své jméno.

Možná je ale všechno zcela jinak! Miroslav Šlouf dorazil do volebního štábu Miloše Zemana v Top Hotelu Praha, s novináři se ale odmítl bavit. "Jste mi lhostejní," řekl novinářům. Na otázku, zda je pozvaný, odpověděl: "Proč se ptáte mne? Dejte mi pokoj," odsekl.

Už o Vánocích načapal český turista Zemana se Šloufem, jak se ve Vídni oddávají nákupům na vánočních trzích. Spolu se Zemanovým tajemníkem Jaroslavem Hlinovským se smějí a procházejí okolo stánků s cukrovinkami.

amarize ( 26. ledna 2013 19:57 )

A máme prezidenta ožralu, podrazáka a prolhaného zmetka. To co tu ještě zbylo, bude rozkradeno, kamarád Šlouf mu rád pomůže.

amarize ( 26. ledna 2013 19:47 )

jsem stejného názoru, lépe jste to nemohl napsat. Bude nám zle, jenže ta lůza komunistická, která ho volila, to nechápe.

blajda ( 26. ledna 2013 19:23 )

blajda ( 26. ledna 2013 19:22 )

a místo první dámy po jeho boku Bohdalka,trochu divný ne ??? ani ji tam nikdo neviděl

uzjsemtudlouho ( 26. ledna 2013 19:16 )

Dnes se za náš národ skutečně stydím. Od roku 1989 už uplynulo dost času aby se lidé naučili samostatně myslet a rozeznaz co je pro naší zem krokem kupředu a co krokem zpět, co nám může prospět a co nás poškodí. Bohužel mnozí raděj zůstávají ve vleku doby minulé, než by namáhali vlastní mozky, než by se učili, než by čerpali informace z nespočtu zdrojů a zodpovědně se podle nich rozhodovali. Po tak dlouhé době už skutečně nenacházím žádnou omluvu pro ty zabedněnce, co svojí hloupou a nezodpovědnou volbou zpátečníka, gaunera a Klausova kamaráda a následovníka Zemana odsoudili naší zem k dalším létům živoření.

Zobrazit celou diskusi