Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Klaus o své SMS proti knížeti: Zradila mě žena, které jsem věřil!

Autor: simao, ČTK - 
25. ledna 2013
18:13

Dosluhující prezident Václav Klaus u 2. kola volby svého nástupce prozradil, jak je to s jeho šokující esemeskou. Svěřil se v ní, že přemýšlí o emigraci, pokud by ho na Hradě měl nahradit Karel Schwarzenberg. A promluvil o nečekané zradě!

"Jsem vaší SMS šokován. Vy tedy volíte knížete? Já budu v případě jeho zvolení uvažovat o emigraci. VK." Tahle zpráva se objevila na serveru Lidovky.cz. Odhaluje nechuť Václava Klause k tomu, aby ho na Hradě vystřídal po prezidentské volbě kníže Schwarzenberg.  

A končící prezident Klaus dnes potvrdil její pravost! "Práskla" ho prý osoba, které věřil. "Osobu, která to předala médiím, jsem vždy měl rád a tomuto člověku rodu ženského jsem důvěřoval. To, že se sníží k něčemu takovému, na to nemám žádný komentář," uvedl dnes Klaus ve volební místnosti.

Klaus a jeho rodina přitom během předvolebních kampaní výrazně podporovali Schwarzenbergova soka Zemana. Livia Klausová se nechala slyšet, že Therese Schwarzenbergovou za první dámu nechce, Václav Klaus mladší si pak z knížete utahoval za zpěv hymny. A Klaus tvrdil, že Zeman patří "bezpochyby mezi ty, u nichž bych si v druhém kole řekl, že bude lepší než ten druhý".

Prezidentova emigrace: Klaus opět terčem vtípků

Klaus si však svým vyjádřením o možné emigraci v případě Schwarzenbergovy výhry pořádně naběhl. A stal se opět terčem vtípků. Na internetu se totiž objevily reakce, které si s Klause utahují. A některého ho v záměru emigrovat dokonce podporují. Lidé na sociálních sítích se však přou, kde by mohl Klaus skončit. V Rusku? Nebo snad v USA?  

valesovavera ( 1. února 2013 19:21 )

Pana Klause někdo zradil ?Aspoň to ví jaké to je když on zradil celý národ.

weirdov ( 27. ledna 2013 05:43 )

Klausi,tebe nekdo zradil? To si pletes. Ty jsi zradil celou kulturni elitu naroda svymi aferkami, verejnou kradezi, amnestii....s celou greedy familii.

maximillian ( 26. ledna 2013 15:32 )

maximillian ( 26. ledna 2013 15:32 )

vuvuzela ( 26. ledna 2013 15:13 )

Bozi mlyny melou pomalu, ale jiste.

Zobrazit celou diskusi