Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Nejistá chůze prezidentského kandidáta: Zemana museli podpírat!

Autor: psch - 
25. ledna 2013
16:26

Miloš Zeman Blesku přiznal, že každý den vypije 6 skleniček vína a 3 panáky. Když včera opouštěl divadlo Hybernia, museli ho podpírat lidé z ochranky. "Z důvodů někdejších problémů je opatrnější, když jde po schodech," vysvětlila Zemanova mluvčí vrávoravou chůzi.

Už v sobotu bude znám prezident, který vzejde z historicky první přímé volby. Bude to Miloš Zeman nebo Karel Schwarzenberg? Šance mají podle anket velice vyrovnané. Jsou ale opravdu po zdravotní stránce oba vhodní na pozici hlavy státu?

Podle lékařské zprávy je kníže naprosto zdráv, zato s Milošem to nevypadá moc dobře. Po televizní debatě obou prezidentských kandidátů Zeman opouštěl divadlo Hybernia za podpory svých bodyguardů. Nezvládal schody, ani zledovatělý chodník, jednoduše poněkud vrávoral.

Kvůli čemu vrávoral?

Zemana museli bodyguardi podpírat a jistit po celou cestu z divadla Hybernia do jeho superbu. Co za nejistou chůzí stojí? Problém se šlachou v palci, nebo si Miloš naložil víc, než obvykle? Jeho denní dávka, jak řekl při nedávné návštěvě Blesku, činí šest sklenek vína a tři panáky slivovice. Možná tu svoji denní rysku jenom trochu přelil...

Podle Hany Burianové je prezidentský kandidát jen opatrný. Možná až příliš. „Nic se mu nevrací, nic ho netrápí. Jen je z důvodů někdejších problémů opatrnější, když jde po schodech,“ odpověděla Blesku Zemanova mluvčí na dotaz, jestli vrávoral kvůli únorové operaci palce.

Miloš Zeman na návštěvě v redakci Blesku tento týden přiznal svoji denní dávku alkoholu, podívejte se...

Video  Zeman v Blesku - rozhovor FINAL  - redakce Blesk
Video se připravuje ...

borka30 ( 26. ledna 2013 11:40 )

prej knížete museli vést na trakáři!!!

osinek ( 26. ledna 2013 11:37 )

Malá česká kotlina je pod úroveň vnímání "mocní tohoto světa", kteří rozhodují o osudu této planety! Pokud nebude prezidentem někdo,koho si nejvlivnější státníci ve světě váží,jak to dopadne s touto zemí? Kdo se bude bavit s notorickým alkoholikem a hrubiánem? Zeman bude ve světě nejvlivnějším státníkům pro smích! Kdo z významných státníků se bavil s tunel-dědkem Klausem za 10 let jeho prezidenství? Byl Klaus pozván k oficiální návštěvě USA (s přijetím v Bílém domě US prezidentem?), Velké Británie, Francie, Japonska nebo dalších významných zemí?Žel NIKOLI!!! Klause akorát přijímali s otevřenou náručí Putin a autokratické hlavy státu v republikách bývalého SSSR! Chceme, aby Česko resp hlavu českého státu i nadále ignorovali mocní tohoto světa jako tomu bylo za ZLODĚJE PER a velkého KLIMATOLOGA Klause?

doktorsafranek ( 26. ledna 2013 11:20 )

Já jsem sice volič Zemnan, ale pana knížete se musím zastat.Vlastenectví se projevilo za protgektorátu...Že pak byl více méně vyštván a ted nemluví česky, to už je věc jiná

doktormediciny ( 26. ledna 2013 11:17 )

Tady takové dialogy by snad nevydrzel ani Winston Churchil...Ten si vzal projev a mluvil... Toto může být opravdu náročné..

doktormediciny ( 26. ledna 2013 11:16 )

článek je dost uhozenej... Vážím si pana knížete, ale měl operované srdcve/ sdělilo čtk/ Je dos blbé, žýer v REakousku

Zobrazit celou diskusi