Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Kníže vs. Zeman: Kdo se stane prezidentem podle hvězd?

Na čí straně budou hvězdy nám prozradil Milan Gelnar.
Na čí straně budou hvězdy nám prozradil Milan Gelnar.  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: oj - 
25. ledna 2013
05:15

Za pár okamžiků začíná 2. kolo historicky první přímé prezidentské volby prezidenta České republiky. Na čí straně budou hvězdy Blesk.cz prozradil astrolog Milan Gelnar.

Vzhledem k tomu, že pro mne není známa hodina narození ani jednoho z kandidátů a také proto, že i v seriózní astrologii platí „Každý osudu svého strůjce!“, tak je otázka vítěze značně zapeklitá.

Oběma kandidátům  jsou hvězdy nakloněny.  Z mého pohledu se mi ale jeví, stejně jako jsem uvedl již před prvním kolem voleb, že příznivěji Karlu Schwarzenbergovi. Nicméně astrologie umí popsat pouze podmínky, ve kterých se posuzovaný objekt, a nezáleží zda člověk nebo státní zřízení, nachází. A vzhledem k tomu, že každé duši byla dána svobodná volba, bude výsledek voleb záležet nejen na kandidátech, ale také na voličích, co a jak udělají.

A zde už je předpoklad opačný – zde může mít větší sílu Miloš Zeman. Podíváme-li se na to z nadhledu, Česká republika má jako svůj karmický úkol posunout se z oblasti „Služby ostatním“ do oblasti „Služby pro sebe sama“. Jinými slovy my jako národ jsme se již naučili sloužit jiným – viz historie. Nyní bychom měli ukázat, že už máme na to, začít si konečně  vládnout sami.

Bohužel pravidlem bývá, že když něco neumíme, uchyluje se zpět k tomu, co už známe a umíme. A to se stalo i Česku. Je tak jedno který z kandidátů zvítězí. Oba představují minulost aneb službu jiným národům a zemím. A stejně jako sloužící u pána, obhospodařuje něco, co není jeho, občas dostane nějakou kost od stolu a sem tam si něco přikrade, tak se mi jeví, že to samé nyní platí pro ČR. Jak se zdá vše je v rukou zahraničních vlastníků, tedy kromě toho co bylo rozkradeno...

Milan Gelnar, profesionální astrolog – www.astrosfera.cz

dajana ( 26. ledna 2013 16:02 )

Blahopřání MZ!!!!!!!!!!!!

rudyptak48 ( 26. ledna 2013 10:58 )

A ty si zaměstnanec Blesku, když to zde tvrdíš?

rudyptak48 ( 26. ledna 2013 10:57 )

Podle rudých hvězd, těch se srpem a kladivem, vahraje určitě Zeman. Koho jiného, by tyhle hvězdy mohly chtít?

gamehoror ( 26. ledna 2013 01:06 )

Nevim nevim. Hvězdy říkají Okamura. Někde je chyba. Že by zpochybnění a anulace voleb a volby nové ?

vojjaksvejk ( 25. ledna 2013 23:39 )

Milej PABlesku v rukou NEMECKEHO majetku jděte již do PRdééééééléééééééééééééééééééééééééééééé

Zobrazit celou diskusi