Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jandák je zrádce! To napsali politikovi (ČSSD) na plot! Kvůli podpoře Zemana?

Herci a poslanci za ČSSD Vítězslavu Jandákovi počmáral neznámý pachatel plot
Herci a poslanci za ČSSD Vítězslavu Jandákovi počmáral neznámý pachatel plot  (Autor: Foto Blesk - Ladislav Křivan)
Autor: simao.k, hof - 
24. ledna 2013
19:07

Neuvěřitelné! Herci a poslanci Vítězslavu Jandákovi (ČSSD) někdo v noci kvůli politice poničil plot. Neznámý pachatel na něj načmáral nápis "Zrádce" a na vrata přidal rudou hvězdu.

Červený nápis "Zrádce" na plotě jedné pražské vily zaujme na první pohled. Dům přitom patří herci a poslanci za ČSSD Vítězslavu Jandákovi. A tak je jasné, komu je nápis adresovaný...

Vedle něj ještě neznámý "umělec" přidal pěticípou hvězdu. Podle herce proto, že veřejně vyslovil podporu Miloše Zemana v prezidentské volbě.

"Proboha, kde to jsme? To se tu budou likvidovat lidi a ničit majetek jen proto, že vysloví svůj názor?," diví se Jandák. Plot prý přemaluje a na policii se zatím obracet nechce. Podezření má na někoho se sousedství, neboť jeho pes neštěkal - patrně proto, že pachatele znal.

Nedávno přitom Jandák odhadoval, že Zemana bude ve druhém kole prezidentské volby volit 99,9 procenta sociálních demokratů. "Možná ta desetina procenta budou lidé, kteří s ním mají z minulosti neshody," uvedl tehdy.V ČSSD se však rezervované, až odmítavé hlasy vůči Zemanovi objevily třeba z úst Jiřího Dienstbiera mladšího, místopředsedy Zaorálka, nebo expremiéra Vladimíra Špidly.

Rádce? Nikoli! Zrádce, vzkázal kdosi poslanci Jandákovi (ČSSD): Ten si myslí, že jde o nenávistný vzkaz kvůli jeho podpoře prezidentské kandidatury Miloše Zemana Rádce? Nikoli! Zrádce, vzkázal kdosi poslanci Jandákovi (ČSSD): Ten si myslí, že jde o nenávistný vzkaz kvůli jeho podpoře prezidentské kandidatury Miloše Zemana | Foto Blesk - Ladislav Křivan

cert ( 26. ledna 2013 09:33 )

Zeman se zmýlil. To Schwarzenberg v přímém přenosu několikrát vědomě lhal a měnil stanovisko, jako větrný kohout Kamil. Pingl by měl mít vycvičený postřeh a takových věcí si všímat. ;-)

1917 ( 25. ledna 2013 12:50 )

Že bych musel Jandáka tak to zrovna neale tyto přívržence Schwarzenberga,nevím proč ho stále titulují kníže když už Masaryk tyto tituly zrušil,už vůbec.Předvádějí právě tu noblesnost Schwarzenberga.Nevím,že by se od těchto projevů distancoval.

karcsil ( 25. ledna 2013 11:28 )

Ja som si myslel o Jandákovi ze je kultivivany človek poznajuc ho ako filmoveho herca.Ako sledujem parlament a niektorych poslancov za CSSD tak menovany je obyčajny hňup a vagabund ktory sa zapredal za par šupov.

zasejedna ( 25. ledna 2013 11:15 )

Pominu co si myslím o Jandákovi, ale malovat někomu na plot? Jestli s ním má někdo tak vážný problém, že ho musí ventilovat, tak ať mu to jde říct přímo.

zasejedna ( 25. ledna 2013 11:14 )

to straznyandel - když chybí argumenty k obsahu, vytáhne se něco jiného. Napsals jak to cítíš a já to cítím stejně.

Zobrazit celou diskusi