Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Adeptka na Hrad Jana Bobošíková: Exekuce v rodině!

Prezidentská kandidátka Jana Bobošíková
Prezidentská kandidátka Jana Bobošíková  (Autor: ČTK)
Autor: poe - 
7. ledna 2013
16:45

Prezidentská kandidátka Jana Bobošíková (48) má zřejmě hlavu plnou volby. Měla by ale zpozornět a víc se věnovat rodině! Její o tři roky mladší sestra Miroslava totiž čelí už čtrnácti exekucím!

Trable s dluhy začala mít rodina sestry Bobošíkové před lety. Jak Blesk informoval loni v létě, dlužila tři a půl tisíce korun za synovo školné.

Teď je situace zřejmě vážnější. Přímo na sestru Miroslavu je vedeno už čtrnáct exekucí převážně z pokut. A byť ty pocházejí i z let 2009, v centrální evidenci jich byla většina zapsána v posledních dvou měsících loňského roku. Podle informací Blesku má sestra Bobošíkové dlužit celkem zhruba sto tisíc korun.

Prezidentská kandidátka Jana Bobošíková reagovala na informace o exekucích své sestry hodně zaskočeně. „O tom opravdu nic nevím. A mluvila jsem i se sestrou a ona o tom také nic neví,“ prohlásila s tím, že až se její sestra dozví podrobnosti, tak předpokládá, že bude celou záležitostí zabývat. „Moje sestra je dospělý člověk a bude to řešit asi jako stovky, možná tisíce lidí v této zemi, protože tady se do exekuce dostanete, ani nevíte jak,“ dodala prezidentská kandidátka.

Její sestra se k problému nevyjádřila. Telefon nezvedla a na dotazy zaslané SMS neodpověděla. Jak se chce s dluhy a exekucemi vypořádat, tak není zřejmé.

Sestra Bobošíkové vlastní živnostenský list na koupi zboží za účelem jeho dalšího prodeje. Její jméno však na internetu figuruje u společnosti, která je výhradním distributorem špičkové kosmetiky. Paradoxem na tomto výčtu tak je, že tato žena má adresu trvalého pobytu stejnou jako Úřad městské části Praha 9.

doktorka6 ( 10. ledna 2013 08:50 )

Vážení, nenechte si vymývat mozky tím co kdo napíše. Tady Vám všem doporučuji video: - to vám objasní rozdíl mezi tím co média píší a tím co je pravdou. č.4 Táňa Fischerová zde mluví jak na ni nechutně útočí aby odstoupila, stojí to za poslech, udělejte si vlastní názor ! http://www.youtube.com/watch?v=GgWtseOSI6s Děkuji za čas který tomu věnujete a volte uvážlivě

vary ( 8. ledna 2013 11:37 )

Ježiši. Komouš mememememeemmuuuuumumu. Ten by jí vylízal i vopocenou ***.

mememumu ( 8. ledna 2013 10:23 )

"INvestigativní novinář" je totul, kterým se označuje kterýkolvi idiot.

mememumu ( 8. ledna 2013 10:22 )

No tak tu veřejnoprávní instituci ovládli jiní, jeden za 18, druhý bez 2 za 20.

mememumu ( 8. ledna 2013 10:21 )

To je česky?

Zobrazit celou diskusi