Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Odhalení! Manžel Vondráčkové Michal jezdil s BOBObusem

Autor: šim - 
11. února 2013
05:02

Papamobil, Zemák, tuZemák a BOBObus. To jsou přepravní prostředky, které proslavili jejich slavní pasažéři. A ten posledně jmenovaný měl dokonce slavného i řidiče. Neúspěšnou kandidátku na prezidentku Janu Bobošíkovou vozil v jejím autobuse manžel Heleny Vondráčkové Martin Michal!

Jaké bylo pozadí prezidentských kampaní všech devíti uchazečů, ve sběrném dokumentu s názvem Hledá se prezident, který půjde do kin 21. Března, sledoval režisér Tomáš Kudrna. Byl v patách všem kandidátům, dostal se do zákulisí a pořídil stovky hodiny materiálů, které jsou nyní ve střižně. Na světlo se dostávají první ukázky, mezi nimi také zajímavé odhalení!

Do kampaně Jany Bobošíkové se zapojil také manžel Heleny Vondráčkové, manažer Martin Michal. V jeho případě nešlo jen o to pomoci svou známou tváří, Michal doslova přiložil ruku k dílu. Při cestě BOBObusu Středočeským krajem usedl rovnou za volant. Bílé tričko s krátkým rukávem a límečkem, tmavě modrá vesta, Michal vypadal jako pravý autobusák.

Cesta ale hladce rozhodně nešla. Když autobus projížděl Neratovicemi, BOBObus vypověděl službu a zkolaboval. Martin Michal ale neváhal a pustil se do opravy stroje. „Martin Michal je i šikovný mechanik,“ stojí u popisky fotografie na oficiálních stránkách Jany Bobošíkové.

Jak Martin Michal, tak Helena Vondráčková Janu Bobošíkovou dlouhodobě podporují. Vondráčková při druhém kole prezidentských voleb pak přešla do tábora podporovatelů Miloše Zemana, který má autobus ještě legendárnější....

kajina ( 11. února 2013 16:15 )

BLESK PLESK SE PROBRAL S MĚSÍČNÍM ZPOŽDĚNÍM. To přece věděli všichni, že Helena a její muž fandí BOBO a pomáhají jí s kampaní.

hela52 ( 11. února 2013 15:26 )

JEN NECHÁPU PROČ NEMŮŽE PLATIT TY DLUHY KDYŽ MÁ NA TO KOUPIT HELČE HAUSBOT ATD JAK SE TÍM CHLUBÍ NEBO JI DÁRKY KUPUJE ZA JEJÍ PENÍZE NO TO BY DOPADLA

poletucha ( 11. února 2013 15:21 )

joo,kdepa je kancelarium "letiste Ruzyne,areal HABES"sousede...

popocatepetl ( 11. února 2013 14:40 )

Dluhy.

1917 ( 11. února 2013 10:10 )

Tento "manažer a jeho supermanažerský syn i s národním pokladem" svým spojením s ještě větší Všeználkou než Klaus,tak to už by mohli založit novou stranu.Vrána k vráně sedá.

Zobrazit celou diskusi