Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vyholený Vít Bárta: Prohraná sázka ho připravila o vlasy

Autor: simao - 
7. ledna 2013
18:29

Vsadil vlasy a je prý rád, že se takhle nesází jeho manželka Kateřina Klasnová. Neformální šéf Věcí veřejných Vít Bárta změnil radikálně image. Přišel o vlasy poté, co neuvěřil v konání prezidentských voleb v předem stanoveném termínu, tedy 11. a 12. ledna.

Zkratka VV nyní neznamená pouze opoziční stranu Věci veřejné, ale též symbolizuje proměnu Vít Bárty na "vyholeného Vítka".

Došlo k tomu poté, co se šedá eminence Véček, strany, kterou oficiálně vede Radek John, nechala slyšet: "Klidně si oholím hlavu, jestli se stihne volba v řádném termínu." A tak se nakonec stane, k volebním urnám se vydají voliči na první přímou volbu hlavy státu již tento pátek.

Stříhali dohola malého chlapečka

Bárta se však svých předchozích slov nezalekl - a slib dodržel. V centru Plzně dnes nechal svou kadeřnici, aby se na jeho hlavě vyřádila se strojkem v ruce.

Výsledkem je ultrakrátký sestřih, který teď bude mít nějaký čas na očích především Bártova manželka Kateřina Klasnová. Poslanec však byl při stříhání v dobrém rozmaru a nechal se slyšet, že je rád, "že se takhle sázím já, a ne moje manželka".

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

fotrpjotr ( 8. ledna 2013 02:30 )

Modelky to mají taky vyholené,tak nevím,proč raději neukáže je.

zelena.karkulka ( 8. ledna 2013 00:53 )

dobrý večer,pane Bárta

majojo ( 8. ledna 2013 00:51 )

Myslím samozřejmě Napoleona - Bártíkův vzor.

majojo ( 8. ledna 2013 00:50 )

No napoleom po asmrti taky nevypadal nejlíp, podle posmrtné msky tak nějak podobně. Napoleona ovšem otrávili. Co kdo udělal Bártovi?

majojo ( 8. ledna 2013 00:48 )

Vzdělanej? V kterém oboru, prosím?

Zobrazit celou diskusi