Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Putinova údajná milenka zmizela z veřejného života: Od fám o jeho smrti se neobjevila ve společnosti

Autor: rc - 
16. listopadu 2023
05:00

Alina Kabajevová je bývalou úspěšnou gymnastkou a političkou. Ovšem v posledních letech je spíš známá jako „první milenka Ruska“. Kabajevová je od roku 2008 spojována s ruským prezidentem Vladimirem Putinem, s nímž má mít dokonce děti. Jako milenka vůdce Východu si má užívat nebývalého luxusu a poslední měsíce prý bydlí v jeho paláci na břehu jezera Valdaj. Kabajevová se často objevovala na společenských akcích, ovšem v posledních třech týdnech se stáhla z veřejného života. Zmizela v době, kdy se poprvé objevily fámy o údajné Putinově smrti.

Kabajevová byla naposledy viděna 22. října na mezinárodním turnaji, který pořádala Sky Grace Akademie rytmické gymnastiky v Soči, kterou založila. Bývalá gymnastka je vidět na fotografiích z akce, jak s úsměvem na rtech krájí velký dort. Ovšem od té doby se už na veřejnosti neukázala.

Na kanálu Telegram General SVR se 26. října objevily fámy o údajné smrti ruského prezidenta Vladimira Putina. Ten tvrdil, že Putin zemřel ve svém paláci na břehu jezera Valdaj, který se nachází severně od Moskvy. Na veřejných akcích prý za něj nyní vystupují jeho dvojníci. Kreml informace o prezidentově smrti popřel. Nicméně od té doby se Kabajevová na veřejnosti již neobjevila.   

Špičková gymnastka

Kabajevová byla úspěšnou gymnastkou. Přezdívalo se jí dokonce „nejflexibilnější žena Ruska". Gymnastice se věnovala od dospívání a nasbírala mnoho medailí. Na olympiádě v Sydney v roce 2000 získala bronz a o čtyři roky později v Athénách vybojovala zlato. Rovněž má čtrnáct medailí z mistrovství světa a jednadvacet medailí z mistrovství Evropy. Nicméně kvůli skandálu v roce 2001, kdy byla obviněna a následně i pozitivně testována na doping, o několik medailí přišla.

Údajná vůdcova milenka

V roce 2004 zapózovala pro pánský časopis. Nechala se nafotit zahalená pouze do kožešiny. „Ani jsem ji nemusel přesvědčovat. Chovala se velmi přirozeně. Je plná sexu,“ chválil Kabajevovou fotograf Michail Korolov. V roce 2007 se vrhla do politiky a od roku 2008 je spojována s prezidentem Vladimirem Putinem. Tehdy se zvěsti o jejich vztahu objevily v moskevských novinách, jež vedl mediální magnát a bývalý špion KGB Alexandr Lebeděv.

Putin tvrzení o tom, že by byla gymnastka jeho milenkou, popřel. Nicméně přibližně v té době Kabajevová v televizním pořadu přiznala, že potkala svého „ideálního muže.“ „Muž, velmi dobrý muž, skvělý muž. Moc ho miluji,“ nešetřila chválou tehdy.

Anketa

Odpustili byste partnerovi nevěru?

Rozhodně ano
Spíše ano
Spíše ne
Rozhodně ne

Ukrytá v paláci

Právě Kabajevová má s ním pobývat v luxusním a utajovaném sídle na břehu jezera Valdaj. V paláci na přísně střeženém pozemku se má ukrývat před zraky veřejnosti. Na místo nesmí nikdo bez povolení vkročit. Pozemek střeží FSB a tomu, kdo zákaz vstupu naruší, hrozí pokuta víc než 149 tisíc Kč a dva roky nápravných prací.

Kabajevová má mít s Putinem i potomky. Pro britský deník The Sun nejmenovaný zdroj z Moskvy řekl, že Putin si své soukromí pečlivě střeží. „Své dvě dospělé dcery skrývá pod falešnými průkazy totožnosti už léta. I teď, i když se o nich občas mluví, je nikdy nejmenuje,“ uvedl.  

7:00
Dnes

Dobré ráno, vážení čtenáři. Ruská armáda sestřelila v noci na dnešek na různých místech Krasnodarského kraje více než deset dronů ukrajinských ozbrojených sil. Žádná zranění ani závažné škody nebyly zaznamenány, napsal gubernátor Krasnodarského kraje Veniamin Kondraťjev na sociální síti Telegram. Drony podle něj mířily na ropné rafinérie a různá zařízení infrastruktury.

22:58
26. 4. 2024

Vážení čtenáři, pro tuto chvíli se online zpravodajství k Ukrajině odmlčí, pokračuje zase ráno. Dobrou noc.

22:57
26. 4. 2024

Pravděpodobnost zhroucení ukrajinských obranných pozic klesá, sdělil podle estonské stanice ERR šéf estonské vojenské rozvědky Ants Kiviselg. Rusko se podle něj snaží využít zbývajícího času a podnikat intenzivní útoky, než na Ukrajinu dorazí další západní vojenská technika a munice.

„Rusko se snaží využít poslední příležitosti, než na Ukrajinu plně dorazí západní vojenská pomoc a bude nasazena,“ uvedl Kiviselg. Přestože ruské síly nezpomalily tempo svých útoků, jejich úspěchy jsou podle jeho názoru malé.

Ruské síly podle něj stejně jako v poslední době nadále vyvíjejí tlak především na město Časiv Jar, na oblasti západně od Doněcku, a také na obce, jimiž prochází železnice mezi Avdijivkou a Pokrovskem. Lokálního úspěchu podle něj ruská vojska dosáhla v Očeretyne u Avdijivky.

Zobrazit celý online

Video  Ramzan Kadyrov u Vladimira Putina - video publikované 28. 9. 2023.  - VK R. Kadyrova
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa