Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šílená show Putinova oblíbence: Ruský Šaman odpálil »atomovou bombu«!

Autor: rc - 
10. listopadu 2023
11:29

Šílenou show předvedl ruský popový zpěvák Jaroslav Dronov, jenž si říká Šaman. Oblíbenec ruského prezidenta Vladimira Putina na koncertě, který vysílala i státní televize, simuloval odpálení jaderné bomby! Při zpěvu písně Jsem Rus jednatřicetiletý zpěvák zmáčkl červené tlačítko uvnitř černého kufříku a po stisknutí v pozadí vybuchl ohňostroj. Jednalo se o repliku „jaderného kufříku“ ruského vůdce.

Jaroslav Dronov otevřeně podporuje válku na Ukrajině a často vystupuje na území okupovaném Ruskem. Jednatřicetiletý zpěvák, který si říká Šaman, je Putinovým propagandistou a oblíbencem.

Nedávno zazpíval na koncertě, který vysílala i ruská státní televize. Jeho vystoupení způsobilo obrovský povyk, a dokonce vyvolal i kritiku. Koncert se konal 4. listopadu v Petrohradu a během show zpěvák zazpíval i svou patriotickou píseň Jsem Rus.

„Jsem Rus, navzdory celému světu,“ odzpívával svůj text a přešel k černému kufříku s červeným tlačítkem. Jak uvádí britský deník Metro, mělo se jednat o repliku Putinova „jaderného kufříku“, jenž nosí u sebe jeho pobočníci při veřejných vystoupeních. U sebe jej měli i při návštěvě Číny.

Šaman na rozdíl od Putina obávané červené tlačítko skutečně zmáčkl. Výbuch jaderné bomby v pozadí symbolizoval ohňostroj.

Navzdory tomu, že po odpálení ohňostroje přihlížející dav jásal, zpěvákovo vystoupení sklidilo i kritiku. „Opravdu si někdo myslí, že je to skvělé nebo zábavné?“ napsal jeden z diváků na internetu. „Co se honilo hlavou lidem, kteří schválili takové vystoupení? Je teď jaderná válka legrační?“ píše další. „Epické, samozřejmě, ale podle mého názoru je to moc,“ dodává další.

Výše zmíněný deník zároveň připomíná, že vystoupení Putinova oblíbence přišlo ve chvíli, kdy se očekává, že Putin oznámí kandidaturu v březnových prezidentských volbách. „Kampaň ještě nebyla oficiálně oznámena,“ reagoval Putinův mluvčí Peskov.

21:30
27. 4. 2024

Děkujeme za pozornost, kterou našemu online přenosu věnujete. Vše, co se týká ruské agrese na Ukrajině, budeme sledovat zase od nedělního rána.

21:25
27. 4. 2024

Začaly se objevovat zprávy o tom, že Rusko naverbovalo chudé Kubánce, aby bojovali ve válce na Ukrajině. Mělo tak být učiněno podvodem, kdy byla rekrutům přislíbena práce v Rusku nebo vysoký finanční obnos za účast v boji. Ani k jednomu však nedošlo. „Už jsem ve válce nějakou chvíli a neplatí se nám. Mnoho z mých přátel bylo už zabito,“ vypověděl jeden z obelhaných. Celý článek čtěte ZDE

20:30
27. 4. 2024

Ukrajinská společnost Naftohaz v ranním prohlášení uvedla, že při dnešním útoku na její plynárenská zařízení nebyl nikdo zraněn a že útok „nebude mít vliv na poskytování služeb ukrajinským spotřebitelům ani zákazníkům skupiny“.

Rusko v posledních týdnech zintenzivnilo vzdušné útoky na ukrajinskou energetickou infrastrukturu. Rozsáhlé škody utrpěly zejména tepelné elektrárny a přenosová soustava.

Cílem útoků byly v minulosti také podzemní zásobníky plynu, které jsou v hloubce i několika stovek metrů umístěny na západní Ukrajině. Ukrajina má větší skladovací kapacity než kterákoliv jiná země na západ od Ruska a aktivně se snaží přimět evropské obchodníky, aby tam uskladňovali své zásoby.

Zobrazit celý online

Video  Ukrajinci opravují český tank T-72 přímo na frontě. 
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa