Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rusko otevírá sexuální kliniky plné vibrátorů: Mají ulevit od stresu, nebo léčit pedofilii?!

Autor: fik - 
16. července 2023
05:00

Rusko otevírá po celé zemi nové sexuální kliniky. K dispozici zde budou různé typy vibrátorů a umělých penisů. Kliniky mají prý pomoci Rusům vyrovnat se se stresem z války a následků pandemie koronaviru. Ohledně hlavního účelu klinik však kolují i nejrůznější fámy. 

Plán otevřít sexuální kliniky v mnoha velkých ruských městech schválilo ministerstvo zdravotnictví 1. července. Přesný důvod zřízení specializovaných zařízení však zatím úřady nezveřejnily. Proruská média však tvrdí, že zařízení mají ulevit od stresu občanům postižených válkou. 

Ruské zpravodajské kanály také tvrdí, že v klinikách budou k dispozici různé typy vibrátorů a jiných sexuálních hraček. K tomuto tématu se podle deníku Daily Star vyjádřila ruská psychiatrička Olga Bukhanovskaya. „Chtěla bych se úřadů zeptat, kolik máme v Rusku lidí s nějakou sexuální poruchou?“ uvedla. 

„Co je tedy opravdový důvodem otevření těchto klinik?“ ptala se v podezření, že kliniky mají podle některých lidí léčit pedofilii a jiné sexuální poruchy. Objevily se také spekulace, že jedním z důvodů otevření klinik je „přeměna“ gayů na heterosexuály. Experti ale tuto verzi odmítli. 

21:30
27. 4. 2024

Děkujeme za pozornost, kterou našemu online přenosu věnujete. Vše, co se týká ruské agrese na Ukrajině, budeme sledovat zase od nedělního rána.

21:25
27. 4. 2024

Začaly se objevovat zprávy o tom, že Rusko naverbovalo chudé Kubánce, aby bojovali ve válce na Ukrajině. Mělo tak být učiněno podvodem, kdy byla rekrutům přislíbena práce v Rusku nebo vysoký finanční obnos za účast v boji. Ani k jednomu však nedošlo. „Už jsem ve válce nějakou chvíli a neplatí se nám. Mnoho z mých přátel bylo už zabito,“ vypověděl jeden z obelhaných. Celý článek čtěte ZDE

20:30
27. 4. 2024

Ukrajinská společnost Naftohaz v ranním prohlášení uvedla, že při dnešním útoku na její plynárenská zařízení nebyl nikdo zraněn a že útok „nebude mít vliv na poskytování služeb ukrajinským spotřebitelům ani zákazníkům skupiny“.

Rusko v posledních týdnech zintenzivnilo vzdušné útoky na ukrajinskou energetickou infrastrukturu. Rozsáhlé škody utrpěly zejména tepelné elektrárny a přenosová soustava.

Cílem útoků byly v minulosti také podzemní zásobníky plynu, které jsou v hloubce i několika stovek metrů umístěny na západní Ukrajině. Ukrajina má větší skladovací kapacity než kterákoliv jiná země na západ od Ruska a aktivně se snaží přimět evropské obchodníky, aby tam uskladňovali své zásoby.

Zobrazit celý online

Video  Sídlo Wagnerovy skupiny v Petrohradu: Takhle ho po vzpouře zavírali  - Reuters
Video se připravuje ...

 

Video se připravuje ...
Další videa