Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Údajná Putinova dcera Luiza zmizela: Schovala ji tajná služba!

Autor: rc, swp - 
21. března 2023
16:27

V minulosti si užívala přízně tisíců fanoušků na sociálních sítích, vystupovala jako dýdžejka a věnovala se módnímu návrhářství, o Luize Rozovové už ale nějaký čas nikdo neslyšel. Blondýnka, která je údajně dcerou ruského prezidenta Vladimira Putina a jeho bývalé milenky Světlany Krivonogichové, po invazi na Ukrajinu smazala účet na sociální síti a nějaký čas se neobjevila na veřejnosti. Putin ji údajně nechal odklidit na bezpečné místo!

O Luize Rozovové se mluví jako o levobočkovi ruského prezidenta. Luiza je dcerou jeho bývalé milenky Světlany Krivonogichové, která dřív pracovala jako uklízečka, ale dnes patří mezi nejbohatší Rusky. Osmačtyřicetiletá žena vlastní podíl v bance Rossija a navíc je majitelkou prominentního striptýzového klubu v Petrohradě s názvem „Love Sick“. Krivonogichová podle informací britského deníku Daily Star nadále udržuje „vřelý vztah“ s Putinem. V prosinci minulého roku ruský prezident údajně se skupinkou spolupracovníků navštívil její noční klub. 

Tisíce fanoušků

Před válkou na Ukrajině si Krivonogichová s Luizou užívaly luxusního života. Často cestovaly do Evropy, kde Světlana vlastnila několik luxusních nemovitostí. Mocná Ruska rovněž vlastní přepychové domy v Petrohradě a soukromou jachtu.

V roce 2021 Luizu zahlédli v Paříži, kde navštívila Louvre. Luiza si rovněž užívala velkou popularitu na sociálních sítích, kam často dávala fotky ze svých cest. Na instagramu ji sledovalo 84 tisíc lidí. Ovšem poté, co Rusko zahájilo invazi na Ukrajinu, její účet zmizel. Po invazi čelila vlně nenávisti. „Sedíš v bunkru? Jako krysa?“ napsal jí jeden z uživatelů například. V dalších komentářích ji nazvali „dcerou vraha, válečného zločince, psychopata a narkomana“. 

Luxusní život

Luiza, která studovala v Petrohradě, se často objevovala na veřejnosti. Kromě toho, že byla aktivní na sociálních sítích, věnovala se módnímu návrhářství a vystupovala jako dýdžejka. Několikrát rovněž poskytla rozhovory médiím. V roce 2012 v interview promluvila o svém soukromí. „Vychovala mě babička, protože ostatní členové rodiny tvrdě pracovali a byli vždy zaneprázdněni. Přesto s nimi mám skvělé vztahy,“ uvedla Luiza s tím, že se svou mámou mají kamarádský vztah.

Rozovová se od vypuknutí války neobjevila na veřejnosti. „Zdá se, že její domnělý módní byznys byl zastaven a už nevystupuje jako dýdžejka  a neposkytuje rozhovory pro časopisy,“ uvedl nejmenovaný ruský investigativec pro britský britský deník Daily Mirror. Podle něj ji Putin poté, co čelila na sociální síti výhrůžkám, „odklidil" na bezpečné místo a o její ochranu se stará Federální bezpečnostní služba.

18:36
Dnes

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj oznámil, že si telefonoval s předsedou americké Sněmovny reprezentantů Mikem Johnsonem a naznačil, že ho požádal o to, aby nechal hlasovat o další americké vojenské pomoci Ukrajině. Ta se už přes dva roky brání ruské invazi a v poslední době se objevují zprávy, že jí dochází munice. Důležitou vojenskou pomoc od Spojených států však blokuje republikánské vedení sněmovny.

„Informoval jsem předsedu Johnsona o situaci na bojišti, konkrétně o dramatickém nárůstu ruského vzdušného teroru,“ napsal na sociální síti X ukrajinský prezident. „Jen minulý týden bylo vypuštěno na ukrajinská města a komunity 190 střel, 140 dronů Šáhed a 700 řízených leteckých bomb. Největší ukrajinská vodní elektrárna je mimo provoz. V této situaci je zásadní, aby americká pomoc Ukrajině rychle prošla v Kongresu,“ doplnil.

17:50
Dnes

Od Petrohradu na západě Ruska až po Magadan na Dálném východě ruská policie zatýká lidi za to, že komentovali teroristický útok v Krasnogorsku na okraji Moskvy. Upozornil na to dnes zpravodajský server Meduza, který působí z lotyšského exilu. Za „schvalování terorismu“ jim v případě uvěznění hrozí roky za mřížemi. Mezi nejméně šesti

17:06
Dnes

Do moře u Sevastopolu na anektovaném Krymu se zřítilo ruské vojenské letadlo. Pilot se katapultoval a z moře jej vyzdvihli záchranáři, uvedla dnes ruská státní agentura RIA Novosti s odvoláním na místního gubernátora. Do moře spadla ruská stíhačka Su-35, uvedla rozhlasová stanice Radio Svoboda na svém ruskojazyčném webu a dodala, že incident natočili očití svědci. Letoun při pádu do moře hořel.

Zobrazit celý online

Video  Psychologický výcvik ukrajinské armády  - Tisková služba Ozbrojených sil Ukrajiny
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Video se připravuje ...
Další videa