Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Krásné Natálii válka na Ukrajině láme srdce: Příbuzné má na obou stranách!

Autor: rix - 
28. května 2022
05:15

Instagramová modelka je rozhořčená z války na Ukrajině. A má proč, konflikt pro Natálii Golbovou ztrácí smysl. Narodila se přesně na hranici mezi oběma státy a rodinu má na obou stranách strašného konfliktu. Jak krasavice uvedla, cítí se zoufalá a bezmocná. 

Když Vladimir Putin poslal svá vojska okupovat Ukrajinu, Natálii to naprosto paralyzovalo. „Když ty hrozné události začaly, nemohla jsem se měsíc ani hnout z postele,“ popsala své trauma žena, která ráda vystavuje na instagramu svou sexy postavu. 

Nelíbí se jí, že se proti sobě nesmyslně staví i lidé, kteří byli kdysi přáteli. „Láme mi to srdce,“ podotkla zdrceně. Ačkoli má na obou stranách své příbuzné, o tom, koho podpoří, má jasno. „Nikdy nebudu podporovat stranu, která používá násilí,“ zdůraznila pro deník The Sun.

Natálii mrzí každá nepravost. Kráska, která chodila s rockerem Gavinem Rossdalem z kapely Bush, je zatvrzelou vegankou. Doufá, že tak napomůže planetě zdecimované globálním oteplováním. 

V současné době pracuje na nové veganské kuchařce s názvem The Model Chef. „Na základě nejnovějších studií to budou lahodné, vysoce výživné recepty, které vás udrží zdravé a v nejlepší kondici,“ nezapomněla propagovat svou práci. 

12:57
Dnes
!

Europoslanci dnes schválili prodloužení volného obchodu s Ukrajinou, zároveň ale i ochranu zemědělců v Evropské unii. Dovoz ukrajinských zemědělských produktů do EU bude i nadále pokračovat bez cel a kvót, budou ale platit určitá omezení. Právě ta mají podpořit unijní farmáře, kteří již několik měsíců protestují v mnoha zemích sedmadvacítky. Nově bude například platit, že pokud dovoz některých produktů z Ukrajiny překročí určité objemy, EU na ně znovu zavede cla.

Návrh podpořilo 428 europoslanců, 131 jich bylo proti a 44 se zdrželo hlasování.

12:11
Dnes

Ukrajina přestala poskytovat konzulární služby ukrajinským občanům v branném věku, kteří pobývají v zahraničí. Výjimkou budou ti, kteří se budou chtít vrátit do země, sdělilo dnes agentuře Reuters ministerstvo zahraničí v Kyjevě. Šéf ukrajinské diplomacie v této souvislosti uvedl, že pobyt v zahraničí nezbavuje muže jejich povinností vůči vlasti.

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj minulý týden podepsal nový zákon, který mění pravidla mobilizace vyhlášené na Ukrajině před více než dvěma lety v reakci na ruskou invazi v plném rozsahu. Jeho hlavním úkolem je podle médií podchytit všechny muže podléhající branné povinnosti a aktualizovat jejich údaje, což má úřadům zjednodušit povolávání do armády.

11:37
Dnes

Británie poskytne Ukrajině na obranu před ruskou agresí dosud největší balík vojenské pomoci, který bude obsahovat 1600 střel, 400 vozů a téměř čtyři miliony kusů munice. Podle britských médií to oznámil úřad premiéra Rishiho Sunaka před jeho dnešní cestou do Varšavy. Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj Sunakovi telefonicky poděkoval za novou pomoc, která počítá i s dalšími 500 miliony liber (11,8 miliardy korun), čímž Londýn zvýší letošní finanční podporu pro Kyjev na tři miliardy liber.

„Pokud bude (ruskému prezidentu Vladimiru) Putinovi dovoleno uspět v této útočné válce, nezastaví se na polské hranici,“ upozornil Sunak před cestou do Polska, které s Ukrajinou sdílí téměř 500 kilometrů dlouhou hranici. Podle britského premiéra je pro evropské země účinná obrana Ukrajiny otázkou vlastní bezpečnosti.

Zobrazit celý online

Video  Velvyslanec Ukrajiny v ČR pro Blesk o ruské brutalitě a genocidě: Zbraně budeme potřebovat ještě dlouho  - Markéta Volfová, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

 

Video se připravuje ...
Další videa