Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Gymnastka Kabajevová prý Putinovi porodila dva syny: Dula promluvila o tajných porodech!

Autor: rc - 
3. května 2022
05:00

Ruský prezident Vladimir Putin má prý se svou láskou, bývalou gymnastkou Alinou Kabajevovou (38), utajované děti. Šéf Kremlu, který letos oslaví už sedmdesáté narozeniny, s ruskou sportovkyní randí údajně od roku 2008. O vztahu ruského prezidenta a jeho utajované první dámy se rozhodl promluvit zdroj blízký Kabajevové, který uvedl, že Alina přivedla na svět dva syny. První z nich se narodil ve Švýcarsku a druhý v Moskvě.

Zvěsti o vztahu ruského prezidenta Vladimira Putina a gymnastky Aliny Kabajevové kolují celá léta. Dvojice spolu udržuje poměr údajně už od roku 2008, kdy sportovkyně působila jako poslankyně Dumy za prokremelskou stranu Jednotné Rusko. Tehdy ruské noviny Moskovskij Koresponděnt zveřejnily zprávu, že Putin s Kabajevovou udržuje poměr, a dokonce chystají svatbu. Putin i Kabajevová zprávu popřeli a ještě ten rok noviny přestaly vycházet.

Nicméně právě úspěšná gymnastka, která ukončení sportovní kariéry oznámila v roce 2004, měla být důvodem, proč Putin v roce 2013 požádal o rozvod s bývalou letuškou Aeroflotu Ljudmilou, s níž má dvě dcery. Kabajeva se tehdy nechala slyšet, že potkala muže, kterého „velmi miluje.“  O rok později odešla z politiky a podle informací britského deníku Daily Mail v roce 2015 porodila prvního syna.

O utajovaném vztahu šéfa Kremlu se rozhodl promluvit zdroj blízký Kabajevové, který rovněž zná porodní asistentku, jenž odrodila oba dva chlapce. Porodní asistentka se prý s Putinem zná víc než třicet let. „Alinin vztah s Putinem existuje. Její děti – dva synové – jsou děti Putina. Alina žádný jiný vztah neměla. To by pro ni bylo příliš nebezpečné,“ uvedl zdroj.

První syn přišel údajně na svět na klinice Sant'Anna ve švýcarském Ticinu. Putin u porodu svého prvního syna nebyl. Podle zdroje je Kabajevová velmi příjemná a na klinice jí dělali společnost její blízcí. „Přišla s matkou a sestrou, ale bez bodyguardů,“ uvedl zdroj.

V květnu roku 2015 vystoupila Alina na veřejnosti. Ukázala se na každoroční gymnastické show pro děti s názvem „Alina 2015“. Na sobě měla volné červené šaty, což odstartovalo zvěsti o jejím těhotenství.

O čtyři roky později měla utajovaná první dáma Ruska přivézt na svět druhého chlapce. Tentokrát se porod ale nekonal na prominentní švýcarské klinice, ale na přání prezidenta v Moskvě. Druhého syna pomáhala přivézt na svět ta samá porodní asistentka.

Kabajevová se na veřejnosti takřka neukazuje. Poté, co Rusko zaútočilo na Ukrajinu, se spekulovalo, že je ukrytá se svými dětmi ve Švýcarsku. Některé zdroje tvrdily, že se skrývá v rezidenci oligarchy Gennadyho Timčenka (69), který vlastní sídlo poblíž Ženevy. V minulém týdnu se ale objevila na veřejnosti a to v rámci show „Alina 2022“. Na sobě měla fuchsiové šaty od britské návrhářky Alessandry Richové, která dřív navrhovala i pro manželku Davida Camerona, za neuvěřitelných 1915 britských liber (víc jak 56 tisíc Kč). Na prstu měla snubní prsten. Ruský Cosmopolitan upozornil na to, že Kabajevová vypadala jinak, jako by se něco změnilo v její tváři a napsal, že „legendární sportovkyně vypadala krásnější.“ 

20:08
Dnes

Britské úřady vznesly obvinění proti dvěma mužům z centrální Anglie podezřelých z vazeb na ruské rozvědky, policie je spolu se třemi dalšími podezřelými zadržela v souvislosti s březnovým požárem skladu na východě Londýna. Dvacetiletý Dylan Earl čelí obvinění z „napomáhání zahraniční zpravodajské službě“ a dvaadvacetiletý Jake Reeves z „přijímání hmotného daru od zahraniční zpravodajské služby“, muži podle obžaloby plánovali útoky na podniky napojené na Ukrajinu, píší britská média. 

Podezřelý Earl stanul před soudem už před několika dny, prokurátoři však o případu informovali až dnes. Soud jej poslal do vyšetřovací vazby společně s dalšími čtyřmi podezřelými, kteří podle agentury AFP čelí méně závažným obviněním. Všichni kromě jednoho podle stanice BBC čelí obvinění ze žhářství.

Britská diplomacie si podle agentury Reuters dnes kvůli případu předvolala ruského velvyslance Andreje Kelina.

19:17
Dnes

Belgie se bude snažit dodat stíhačky F-16 na Ukrajinu už letos, řekla podle VRT belgická ministryně obrany. Původně to Brusel plánoval až příští rok.

19:14
Dnes

USA ohlásily dosud největší balík vojenské pomoci Ukrajině, uvádí americká média. Podle ministra obrany nakoupí vybavení za šest miliard dolarů.

Zobrazit celý online

VIDEO: Lidé vylézají z trosek: Evakuace civilistů z oceláren Azovstal

Video  Lidé vylézají z trosek: Evakuace civilistů z oceláren Azovstal  - David Arakhamia/Pluk Azov
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa