Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Okupanti znásilnili v Buči chlapce (11)! Jeho mámu nutili přihlížet

Autor: rix - 
13. dubna 2022
14:27

Zvěrstva ruských vojáků na jimi okupované Ukrajině neberou konce. O dalším příšerném případu informovala tamní ombudsmanka Ljudmila Denisovová. V již tak válkou kriticky poznamenané Buči měli ruští agresoři znásilnit teprve jedenáctiletého chlapce. Jeho matku svázali a nutili ji odpornému činu přihlížet.

Jakoby Rusům tento odporný čin nestačil. Když nadosmrti traumatizovali nevinného chlapce a s ním i jeho maminku, pokračovali ve svém běsnění. Jak uvedla podle deníku The Sun Denisovová, znásilnění chlapce před očima matky nebylo jediným zvěrstvem, kterého se okupanti v Buči dopustili.

Pět zvrhlých vojáků mělo sexuálně zneužít čtrnáctiletou dívku. Ta po otřesném činu otěhotněla. Nejenže se myšlenek na znásilnění do smrti nezbaví, ale ještě v sobě musí nyní nosit dítě ruského grázla.

Ukrajinská ombudsmanka již dříve s odkazem na ruské zdroje informovala, že okupanti mají na svém území provozovat speciální tábory, do kterých měli odvléct nešťastné obyvatele obléhaného Mariupolu. Mezi unesenými lidmi má být až 120 000 nevinných dětí.

O zvěrstvech se nechal slyšet i úředník Oleksandr Vilkul. Promluvil o znásilnění šestnáctileté dívky a starší osmasedmdesátileté ženy. „Z těch zpráv doslova tuhne krev v žilách,“ popsal své pocity zprávami zjevně otřesený šéf vojenské správy města Kryvyj Rih.

20:07
Dnes

Ukrajina minulý týden k útoku na vojenské letiště na Krymu poprvé použila taktické balistické střely s dlouhým doletem ATACMS, tajně dodané z USA.

18:53
Dnes

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj přivítal další vojenskou a ekonomickou pomoc pro Ukrajinu od USA, kterou podpisem příslušného zákona stvrdil Biden. 

„V těchto dnech pracujeme s našimi americkými přáteli na všech úrovních na rychlém naplnění tohoto balíčku ze Spojených států zbraněmi, které naši vojáci potřebují. Od raket ATACMS  a dělostřelectva přes protitankové zbraně a rakety pro HIMARS až po nezbytnou protivzdušnou obranu a vybavení,“ uvedl na telegramu Zelenskyj.

18:15
Dnes

Soud v Kirovu na severu evropského Ruska poslal na 22 let za mříže bývalého žoldnéře z Wagnerovy skupiny za to, že znásilnil a mimořádně krutě zavraždil pětaosmdesátiletou ženu, uvedl dnes na svém ruskojazyčném webu server BBC News. Trest si osmadvacetiletý Ivan Rossomachin odpyká v nápravném zařízení s nejpřísnějším režimem. Tato kauza se stala jedním z prvních známých případů „recidivy“, kdy se zločinu znovu dopustil někdejší trestanec omilostněný prezidentem Vladimirem Putinem po zverbování do války proti Ukrajině, dodal server.

Na konci března se v místní televizi objevila reportáž o tom, že bývalý žoldnéř, který se vrátil z války, nahání hrůzu celé vesnici Novyj Burej. „Vaňka jde, v jedné ruce má pivo, v druhé vidle, sekyru, nůž. Jde a řve: ‚Všechny zabiju, podříznu celou rodinu!‘ Po nocích nespíme,“ sdělila televizi jedna z vesničanek. Šéf místního podniku se obrátil na policii, protože lidé se báli jít do práce. Policejní náčelník slíbil, že policejní hlídka bude nepřetržitě střežit ves, ale několik dní po zveřejnění reportáže Rossomachina zadrželi pro podezření z vraždy důchodkyně.

Osmadvacetiletý Rossomachin podle vyšetřovatelů loni v březnu, kdy se vrátil z války do rodné vsi, v opilosti vešel do domu důchodkyně, která vzhledem k vysokému věku byla naprosto bezmocná a nebyla schopna klást odpor.

Zobrazit celý online

Video  Putin je masový vrah a gangster, míní senátor Fischer. S takovými lidmi se nevyjednává.  - Markéta Volfová, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa