Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Ukradený mopsík se už vrátil k Dianě: Náhodná zachránkyně odhalila podezřelého!

Autor: VaB - 
6. dubna 2022
11:27

Mladá Diana přišla v Jihlavě o svého milovaného psa Žora, kterého ji někdo ukradl před ukrajinským domem. Po několika dnech zoufalství ale přišla radost! Pejska se podařilo najít náhodné paní, Diana se konečně rozzářila.

Nataše a její dceři Dianě před několika dny někdo ukradl jejich milovaného pejska mopse Žoru. Stalo se to ve chvíli, kdy šly na hodinu češtiny do ukrajinského domu v Jihlavě. Pejska dcera nechala před budovou, nechtěla ho brát dovnitř.

Jenže někdo si pejska všiml a řekl si, že ho ukradne.  „Podle záznamu z kamery se na místě pohyboval mladý muž ve světlém oblečení s krabicí,“ popsal Libor Vysušil z Jihlavy, který u sebe ženy ubytoval.

Z Ukrajiny utekly s igelitkou v ruce a pejskem v druhé, nemají tu vůbec nic. A byla to pro ně samozřejmě velká rána, když jim Žoru ukradli. Diana se ze ztráty zhroutila. Ale nakonec přišla dobrá zpráva!

„Mopsík se našel! A je zpět v rukou své mladé majitelky, dívenky z Ukrajiny. Vidět štěstí v jejích očích - ten pocit opravdu nic nenahradí!,“ informovali na sociálních sítích zástupci F-Pointu, který vzdělává cizince.

Podle nich pejska vypátrala paní, shodou okolností také majitelka mopse. Údajně se ji na kradeném pejskovi něco nezdálo a o ztrátě věděla. „Dívka se konečně po několika dnech opět rozzářila, pro rodinu by to byla opravdu velká ztráta,“ dodávají.

21:30
27. 4. 2024

Děkujeme za pozornost, kterou našemu online přenosu věnujete. Vše, co se týká ruské agrese na Ukrajině, budeme sledovat zase od nedělního rána.

21:25
27. 4. 2024

Začaly se objevovat zprávy o tom, že Rusko naverbovalo chudé Kubánce, aby bojovali ve válce na Ukrajině. Mělo tak být učiněno podvodem, kdy byla rekrutům přislíbena práce v Rusku nebo vysoký finanční obnos za účast v boji. Ani k jednomu však nedošlo. „Už jsem ve válce nějakou chvíli a neplatí se nám. Mnoho z mých přátel bylo už zabito,“ vypověděl jeden z obelhaných. Celý článek čtěte ZDE

20:30
27. 4. 2024

Ukrajinská společnost Naftohaz v ranním prohlášení uvedla, že při dnešním útoku na její plynárenská zařízení nebyl nikdo zraněn a že útok „nebude mít vliv na poskytování služeb ukrajinským spotřebitelům ani zákazníkům skupiny“.

Rusko v posledních týdnech zintenzivnilo vzdušné útoky na ukrajinskou energetickou infrastrukturu. Rozsáhlé škody utrpěly zejména tepelné elektrárny a přenosová soustava.

Cílem útoků byly v minulosti také podzemní zásobníky plynu, které jsou v hloubce i několika stovek metrů umístěny na západní Ukrajině. Ukrajina má větší skladovací kapacity než kterákoliv jiná země na západ od Ruska a aktivně se snaží přimět evropské obchodníky, aby tam uskladňovali své zásoby.

Zobrazit celý online

Ubytováváte doma uprchlíky, nebo jinak pomáháte Ukrajincům v ČR? Blesk spustil web ProUkrainu, kde najdou praktické rady i zpravodajství v ukrajinštině, psaný lidmi, kteří si stejným procesem již prošli.

Video  Rusové měli šířit kontaminovanou půdu! A Kuchařová promluvila: Podváděl ji exmanžel?  - Bára Horáková, Lukáš Červený, Reuters
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa