Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dcery ruského vládce Putina: Vědkyně, tanečnice i tajemná Luiza! Další děti má se sexy gymnastkou?

Video se připravuje ...
Autor: rix - 
19. března 2022
05:00

Kdo jsou Putinovy dcery? A kolik jich ruský vládce vlastně má? Oficiálně se mluví pouze o dvou. Maria Faassenovová je úspěšná vědkyně a Jekatěrina Tichonovová zase nadšená tanečnice. Zašel ale ruský prezident ještě dál? Podle všeho má ještě krásnou dceru Luizu, kterou měl ale krátce před invazí na Ukrajinu umlčet! Spekuluje se ale i o dalších dětech a pletkách se sličnou gymnastkou.

První Putinovou dcerou je Maria Faassenová, té už je šestatřicet let. Jde zároveň o nejstarší dceru, kterou má se svou bývalou manželkou Ljudmilou Putinovovou. Té dal ruský vládce sbohem v roce 2013 po třiceti letech manželství. Marii, narozenou jako Marie Vladimirovna Putinova, přivedli rodiče na svět v dubnu roku 1985 a jak už bylo od mala zřejmé, byla předurčena stát se vědkyní. 

Už jako dospívající slečna prokázala Maria obrovské nadání. Nastoupila na lékařskou fakultu v Moskvě a poté se stala dětskou endokrinoložkou a jednou z předních ruských expertek na nanismus. Nedávno vystoupila v ruské státní televizi, aby diskutovala o svém výzkumu genetického testování a úsilí v boji proti vzácným genetickým chorobám u dětí. Je vdaná za nizozemského obchodníka Jorrita Faassena, se kterým má dítě.

Rock'n'rollová tanečnice

Nedlouho poté, co se narodila Maria, přivedl Putin se svou ženou na svět další dceru. Jekatěrina Tichonovová se narodila v srpnu roku 1986. Ta se rozhodla upustit od příjmení po svém otci a rozhodla se jmenovat po své babičce z matčiny strany. Od své starší sestry se diametrálně lišila. Ačkoli je tato pětatřicetiletá žena nyní ředitelkou Institutu pro matematický výzkum komplexních systémů na Moskevské státní univerzitě, uchvátil ji především tanec. 

V Rusku byla dokonce považována za nejlepší tanečnici rock'n'rollu. Její úspěchy v daném odvětví jí zajistily místo v Radě pro rozvoj tělesné kultury a masových sportů. Kateřina Tichonovová léta sloužila jako viceprezidentka pro expanzi a marketing ve World Rock and Roll Confederation (WWRC) – orgánu, který celosvětově organizuje soutěže v této disciplíně.  

Zamilovala se do Kirilla Šamalova. Se spoluvlastníkem petrochemické společnosti se ale v roce 2018 rozvedla. Pár sdílel pohádkové jmění ve výši přibližně dvou miliard dolarů. 

Tajná třetí dcera?

Spousta spekulací koluje o údajně třetí Putinově dceři. Tou má být podle deníku Daily Mail teprve osmnáctiletá Luiza Rozovová. Ruský prezident nikdy formálně neuznal, že by měl s krásnou dívkou cokoli společného. 

Rozovová, která měla na Instagramu 84 000 sledujících, přestala zveřejňovat příspěvky před pěti měsíci, když bylo poprvé vzneseno podezření na hromadění ruských jednotek na ukrajinské hranici, což vyvolalo podezření, že jí Putin umlčel. V současné době už její profil na sociální síti neexistuje. Luizu měl Putin přivést na svět se Světlanou Krivonogihkovou, multimilionářkou, která spoluvlastní jednu z největších bank v zemi. 

Další děti se sexy gymnastkou? 

Neméně žhavé spekulace se šíří ohledně údajného Putinova vztahu s ruskou gymnastkou Alinou Kabajevovou. S tou má mít ruský vládce rovnou čtyři děti! To ale nikdy nepřiznal. Své soukromý si střeží jako oko v hlavě. „Mám svůj soukromý život, do kterého nedovolím jakkoli zasahovat, musíte to respektovat,“ uvedl již dříve.

Zvěsti o jejich vztahu již dříve rozdmýchal bývalý profesor Valerij Solovej. „Tohle je jeho opravdová rodina a Alina má moc ovlivnit jeho rozhodnutí,“ řekl. Sportovkyně, které během její kariéry sebrali šest medailí kvůli dopingu, trávila po boku Vladimira Putina spoustu času. „Nemůže se sportovkyně zamilovat do policisty? Nebo dokonce do prezidenta?“ prohlásila již dříve kráska, která se nechala ve svůdných pózách nafotit pro pánský časopis. 

7:39
Dnes

Rusko v noci na dnešek zaútočilo na ukrajinskou Čerkaskou oblast, kde poškodilo klíčovou infrastrukturu. Zranění utrpělo šest osob. S odvoláním na tamní úřady o tom informovala agentura Reuters.

„Ráno nepřítel zaútočil na naši Čerkaskou oblast. Proti vzdušnému cíli byla nasazena komplexní protivzdušná obrana,“ uvedl v prohlášení šéf čerkaské oblastní vojenské správy. Útok si podle předběžných informací nevyžádal žádné oběti na životech, lékařskou pomoc zatím vyhledalo šest osob.

6:44
Dnes

Rusko podle odhadů německého ministra obrany Borise Pistoriuse už vyrábí více zbraní a munice než potřebuje pro invazi na Ukrajinu. Řekl to ve středu v televizi ARD.

Podle německého ministra se dá vysledovat, že v Rusku se stoupajícími výdaji na zbrojení a zavedením válečné ekonomiky „velká část nebo část toho, co se nově vyrobí, rozhodně nemíří na frontu, ale končí ve skladech“. Pistorius zároveň varoval před dalšími vojenskými ambicemi ruského prezidenta Vladimira Putina, píše agentura DPA. „Teď je možné být naivní a říct, že to dělá jen z opatrnosti. Jako skeptik bych ale řekl, že to dělá, protože má nebo by mohl mít něco v plánu,“ uvedl Pistorius.

22:27
24. 4. 2024

Drazí čtenáři, online zpravodajství k Ukrajině se odmlčí. Přejeme dobrou noc, na shledanou zítra.

Zobrazit celý online

Video  Ruští oligarchové: Kdo je Putinovi nejblíže?  - Videohub
Video se připravuje ...

 

 

 

Video se připravuje ...
Další videa