Kvůli Sašiným zdravotním problémům musel Antonín nastoupit na mateřskou dovolenou, aby bylo doma o dvě pomocné ruce navíc. Saša v rozhovoru pro časopis Maminka popsala, jak pomáhá. "Partner mi pomáhá tak, jako kdyby byl já. Takže jako druhá ženská, když to tak řeknu. (smích) Převléká, přebaluje, takže asi tak stejně. Akorát já koupu a on s maminkou obléká," řekla Saša.

Prozradila také, že není sama, kdo má zdravotní problémy. Jejího partnera dlouhou dobu trápila záda – půl roku vloni kvůli tomu zůstával na nemocenské doma! "Po pravdě jsem byla ráda, protože nevím, jak bychom to jinak zvládali. Když máte pomoc jen na čtyři hodiny, tak toho moc neuděláte, nedostanete se s dětmi ani ven."

A teď je doma, aby pomáhal Saše – jinak to totiž nešlo. A rozhodně to není žádný med. Každý, kdo měl dítě, to chápe, a představte si, že jich máte pět! "Jsme rádi, že spíme, protože i když jdeme spát kolem půlnoci, stejně se pak každou chvíli někdo probudí. Jste neustále v zápřahu a stále hlídáte," řekla Saša časopisu Maminka.

S návratem do práce to Saša nevidí růžově. Myslí si, že práci a péči o paterčata a staršího Tonyho prostě neskloubí. "No, uvidíme do budoucna," dodala.

Fotogalerie
6 fotografií