Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Putin je diktátor! Stojí za smrtí Němcova, zuří slavný šachista Kasparov

Autor: shp - 
2. března 2015
19:45

Šachový génius a bojovník za lidská práva Garry Kasparov má jasno v tom, kdo stojí za smrtí největšího kritika Vladimira Putina Borise Němcova. Podle něj je jeho krev na rukách ruského prezidenta, kterému však on sám nikdy prezident říkat nebude. Podle něj je to diktátor.

Kasparov zahltil svůj Twitter příspěvky obviňujícími Putina ze zinscenování vraždy a spiknutí. Zároveň se pustil i do západních médií, která podle něj neinformují o smrti Němcova pravdivě.

Když bude Putinova vláda trvat na tom, že nebe je rudé a ne modré, tak co? Nechme ruská média šířit Putinovu propagandu, ne BBC,“ napsal na sociální síti.

Němcov byl podle něj charakterní muž. „Boris nebyl kvalifikovaný na práci pro Putinův režim. Měl zásady a nemohl sledovat svou zemi, jak sklouzává zpět do totalitních hloubek,“ napsal Kasparov.

Následně napsal článek pro prestižní web deníku Wall Street Journal. Z jeho následné editace byl však nešťastný.

Stejně jako většina médií, dokonce i Wall Street Journal trvá na prezidentu Putinovi, titulu, který naznačuje demokracii a legitimnost. Nepoužiji ho. Diktátor Putin,“ napsal rozlícený Kasparov na Twitteru.

4rek ( 14. března 2015 18:32 )

Holá pravda

tgbb ( 3. března 2015 00:16 )

proč vám to fašistická masmedia zatajila? Venezuelský prezident nazval George Bushe mladšího teroristou a zakázal mu vstup do země http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/5609-venezuelsky-prezident-nazval-george-bushe-mladsiho-te roristou-a-zakazal-mu-vstup-do-zeme bombardovanie Sýrie, Iraku a Afganistanu sú porušením ľudských práv a politickí činitelia Spojených štátov, ktorí sú za ne zodpovední sú teroristi a zakázal im vstup na územie Venezuely. Okrem toho, šéf juhoamerického štátu oznámil zavedenie povinných víz pre všetkých amerických občanov.

tgbb ( 3. března 2015 00:10 )

kdepak ,ty jsi jen hitlerovská havloidní sv**ině nic víc , co komouši vybudovali to p*rasata jako jsi ty jen rozkradly

tgbb. ( 2. března 2015 23:55 )

My komouští zloději to nazýváme jinak. Jedná se o spravedlivé přerozdělování a šíření pravdy

tgbb. ( 2. března 2015 23:51 )

Seznam českých a slovenských webů kde se dozvíte pravdu na rozdíl od mainstreamu propagandy USA : naše masmedia nám denně lžou alkajdu usa označují za opozici , banderovské SS many označují za ukrajinu novarepublika.cz www.svetkolemnas.info www.zvedavec.org www.ac24.cz www.rodinajezaklad.sk www.stopautogenocide. sk www.osud.cz http://czech.ruvr.ru/ http://slovak.ruvr.ru www.zemavek.sk http://panobcan.sk/ www.czechfreepress.cz http://vaseforum.sk/blog/ www.slobodnyvysielac.sk www.hlavnespravy.sk www. badatel.sk, www.badatel.net www.protiprudu.org www.beo.sk http://obcianskytribunal.sk/blog/ www.sho.sk www. voxvictims.com/ http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/ www.magnificat.sk www.freepub.cz http://vk patriarhat.org.ua/cz/ www.spolocnostsbm.com http://svobodnenoviny.eu http://www.auria.sk/blog/ h ttp://afinabul.blog.cz/ www.dolezite.sk www.inespravy.sk www.nadhlad.com www.ze-sveta.cz http:/ /nwoo.org http://orgo-net.blogspot.sk www.cez-okno.net www.vlastnihlavou.cz www.neskutocne.sk w ww.bezpolitickekorektnosti.cz www.eiaktivity.sk www.nazorobcana.sk www.alternews.cz http://pravd ive.eu/index.php www.aeronet.cz www.slovenskeslovo.sk zdroj:http://echo24.cz/a/isYwV/42-ceskych-a -slovenskych-webu-ktere-siri-ruske-lzi#2qGw8O7Ii1uZyVz0.01

Zobrazit celou diskusi