Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Syn rabína prodával hašiš: Honička s policií a rozhovor na drogách

Video se připravuje ...
Autor: shp - 
13. ledna 2015
13:44

Syn nejslavnějšího českého rabína Karola Sidona se moc nepotatil. Strážníci městské policie herce Daniela Sidona (28) zadrželi v jednom pražském klubu, kde měl hostům nabízet údajně marihuanu a hašiš. Drogy strážci zákona již zajistili, informoval web Tíseň.tv.

Daniel Sidon byl podle webu zadržen dnes krátce po osmé hodině ranní. Strážníci ho dopadli zrovna ve chvíli, kdy měl hostům klubu nabízet ke koupi lehké drogy. Údajně marihuanu a látku podobnou hašiši.

Blesk.cz oslovil Danielova otce Karola Sidona, ale ten po své milence Ojuncacral Tuju pouze vzkázal, že se k celé situaci nechce vyjadřovat.

Strážníci Sidona vyzvali, aby je následoval ven z podniku, aby mohli celou záležitost vyřešit. Herec s nimi odešel, ale vzápětí se dal na útěk. Ten však neměl dlouhého trvání, protože ho strážníci doběhli a spoutali.

Následně ho převezli kvůli lehkým zraněním k ošetření do fakultní nemocnice na Karlově náměstí. Sidon si však nedal říct a i zde se pokusil dvakrát o útěk. Opět marně. Jeden ze zasahujících strážníků si však poranil koleno, takže musel být ošetřen i on.

Sidona nyní čeká policejní výslech. Záležitost bude vyšetřovat Policie ČR, která podrobí látky, jež měl u sebe, laboratornímu testu. Podle jeho výsledku se také rozhodne, zda šlo o přestupek, nebo trestný čin.

Podle zákonů ČR u sebe nesmí mít člověk více než 10 gramů marihuany a 5 gramů hašiše. Více je již kvalifikováno jako větší než malé množství dané látky.

„Kolik jste měl toho hašiše?“ ptá se na videu reportér webu Tíseň.tv. Mladý muž jen kroutí hlavou. „Vím, že jsem měl tak pět gramů trávy,“ odpovídá po chvíli. Tvrdí, že drogy má pro své účely. Jenže hašiše měl mít údajně 30 gramů!

Reportér se ho ptá, za kolik drogy kupuje. „Nevím, za dvě stovky,“ odpovídá Sidon. „Kde na to berete?“ táže se reportér. „Jsem herec,“ odpovídá Sidon viditelně pod vlivem nějaké látky.

Video Syn českého rabína Sidona: Prodával drogy v klubu! - Tomáš Polák, Tíseň.tv
Video se připravuje ...

V posledním filmu hrál mrtvolu

„Kde hrajete?“ pokračuje s otázkami strážník. „Ve filmech. Naposledy v Nejhorší zločin ve Wilsonově. Hrál jsem tam mrtvolu,“ odpovídá Sidon. Režie filmu se ujal Tomáš Mašín a hlavní role hrají Jiří Bartoška a Vojta Dyk. Dále se ve filmu objeví Jiří Macháček, Jan Kraus, Csongor Kassai nebo Táňa Pauhofová.

Daniel Sidon se narodil v Německu. Zkouší filmovou kariéru. Menší role získal ve filmech Golet v údolí, Borgia, Protektor nebo v seriálu Gympl. Jak je vidět, moc mu herectví zřejmě nevynáší, když si musí takto přivydělávat...

jity ( 14. ledna 2015 10:25 )

Synáček byl pěkně sjetej.

sars ( 14. ledna 2015 01:03 )

 Pisete tady ,, židovský synek"ale on není ani čtvrtinovy Žid. Jeho papá pouze konvertoval, protože na východním Slovensku se nedalo žít.

tgbb. ( 13. ledna 2015 23:46 )

Tatínek kure\/ník, synáček dealer drog. Prostě židovská rodinka.

zelena.karkulka ( 13. ledna 2015 22:23 )

Herec jo?

zkzkz ( 13. ledna 2015 20:24 )

Zobrazit celou diskusi