Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Velký drogový byznys: Zatkli policajta i jeho bráchu!

Policista Jan H. byl zadržen v souvislosti s protidrogovou razií
Policista Jan H. byl zadržen v souvislosti s protidrogovou razií  (Autor: Facebook.com)
Autor: ljš, sch - 
21. ledna 2015
20:29

Ve frýdlantském výběžku probíhala od včerejšího rána rozsáhlá razie v souvislosti s obchodováním s drogami a pašováním cigaret. A při ní lapili velmi překvapivého pachatele...

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) zadržela podle informací TV Nova policistu Jana H. , jeho přítelkyni i jeho bratra. "Potvrzuji, že jsme zadrželi příslušníka Krajského ředitelství policie Libereckého kraje, avšak další informace k tomuto případu uvolňovat nebudeme," řekla Deníku policejní mluvčí Radka Sandorová.

Akce zřejmě souvisí s případem, který policisté zveřejnili loni v prosinci. Tehdy odhalili obří varnu pervitinu, z níž se valily desítky kilogramů drog.

"Starý zemědělský objekt jsme sledovali asi osm měsíců. Museli jsme postupovat velice opatrně, abychom v obci nebudili pozornost. Každé cizí auto si lidé hned hlásí. Osmačtyřicetiletý a nebezpečný hlavní organizátor do objektu navážel suroviny a Vietnamce, kteří drogu vyráběli. Na samotnou výrobu pak dohlížela o deset let mladší žena," uvedli k tomu tehdy policisté. Jak v případu figuroval jejich kolega, zatím jasné není.

kiwi65 ( 22. ledna 2015 18:04 )

 Jak překvapivé.Když je vidím otvírá se mi kudla v kapse.

andula1 ( 22. ledna 2015 05:58 )

A už je to tady ,opět zase fízlové,fuj......a jedou v tom oba bratři a ještě i přítelkyně..... stydím se za takovou bandu,hnus ,v řádách Policie a taková verbež....ksindl.... to je na denním pořádku..... zavřít je až to tam zčerná a pověsit je za kůle do průvanu

tymitaky ( 21. ledna 2015 21:16 )

Pomáhal drogově závislým, tím naplni první část sloganu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání