Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Video: Policie se s překupníky pervitinu nemaže! Podívejte se na záběry ze zásahu

Autor: dce, rvs - 
21. ledna 2015
11:39

„Otevři ty dveře! Vylez ven! Dělej!“ Takové výkřiky se ozvaly při zatýkání dealera pervitinu v severočeském Dubí. Policisté ho chytili, když jel po ulici ve svém luxusním BMW. Protože cizinec na jejich výzvy nereagoval a snažil se ujet, ranaři ze zásahovky rozbili okénko a muže z něj vytáhli.

Drsný zásah policisté dokumentovali na kameru. Jedenačtyřicetiletého muže ze země bývalého Sovětského svazu zadrželi na silnici v Bílině. Byl důvodně podezřelý z prodeje drog – konkrétně pervitinu. Ten obstarával nejen přímo závislým, ale i dalším dealerům – zásobovat měl za poslední rok stovky lidí! „Celkem za více jak rok prodal množství drog, které má na černém trhu hodnotu téměř půl milionu korun,“ uvedl tiskový mluvčí policie Daniel Vítek.

 

Zásah byla policie donucena zostřit ve chvíli, kdy se pachatel pokusil z místa ujet, najel ale jen do policejního vozu, který ho blokoval. Policisté rozbili okýnko u řidiče a muže vytáhli ven. Kromě něj byl ve voze i další drogový dealer, kterého policie bude vyšetřovat. V době zadržení u nich policie našla pouze deset gramů pervitinu.

Nejenže prodal pervitinu za půl milionu korun, také je již dva roky vykázán za trestnou činnost z republiky. Byl tedy obviněn z maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Hrozí mu až deset let ve vězení.

kapturek ( 21. ledna 2015 16:38 )

krasne video, doufam ze toho ***a pri tahani pres to okno aspon poradne dorezali, i kdyz je fakt ze ho mohli rovnou odstrelit, PEKNA PRACE POLICIE CR

karmavana ( 21. ledna 2015 16:27 )

Jaak brutální, snad adekvátní!!!

datelobecny ( 21. ledna 2015 15:20 )

😃 Ten ronyz je ale bedna, co?

sars ( 21. ledna 2015 14:55 )

 Dělají z něj hvězdu, ale půl miliónu za rok, jsou v průměru dva gramy denne-šmucka. (necele dva)

miregal ( 21. ledna 2015 14:18 )

dobre to udelali.Zadny mazleni,na kreteny se tak musi.Jeste by se mohli podivat do Moravsky Trebovy,tam vari taky....

Zobrazit celou diskusi