V rozhovoru Tuju přiznala, že ženatého rabína miluje, chtěla by si ho vzít, ale dokud se nerozvede, žádné intimnosti nebudou. „Dokud nebude rozvedený, nemůžeme spolu mít nic víc,“ prohlásila exotická kráska, která již konvertovala k židovství.

„Její rozhovor o sexu po svatbě nekoresponduje s jejím životním stylem. Ta dívka měla před Sidonem několik chlapců,“ opřel se Jelínek do Tuju. Rozhovor, který poskytla Blesk.cz, měl dle něj uklidnit židovskou obec před volbou zemského rabína, které se Sidon účastní.

„Volba zemského rabína se nekoná a ani se o tom neuvažuje, potvrdil mi to sekretariát Federace židovských obcí. A jak se dozvěděl, že vůbec zasedá rada, bude zřejmě šetřeno, protože jsou to interní informace, já sama jsem se to dozvěděla až z článku, přitom pan Jelínek už s vedením obce nemá od svého odvolání žádné vazby,“ ohradila se Tuju.

To ale podle Sidonovy přítelkyně vůbec není pravda. „Nevím, co tím chtěl naznačit! Že mladá žena v mém věku nikdy neměla chlapce? Považuji to za výkřik do tmy. Stejně jako to, že jsem byla přistižena rabínovou ženou při nevěře a že jsem v pátém měsíci těhotenství,“ prohlásila Tuju.

Jelínek se dle ní věnuje jen pomluvám, kterým se věnuje prostřednictvím svého blogu Židovské listy. „V roce 2004 byl odvolán z funkce předsedy židovské obce, protože zveřejnil seznam pražských Židů, od té doby šíří pomluvy,“ dodala.

Fotogalerie
7 fotografií