Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ivan se chtěl osamostatnit, místo toho zemřel: Tělo našli v řece!

Ivan našel smrt v řece Nitře.
Ivan našel smrt v řece Nitře.  (Autor: Nový Čas/wikipedia.org)
Autor: shp - 
13. ledna 2015
11:59

Chtěl se konečně postavit na vlastní nohy, proto odešel od rodičů. Slováka Ivana Uchytila (†25) z Novák to nakonec stálo život.

Rodiče ho dlouhé týdny hledali a doufali, že svého milovaného syna ještě znovu spatří. Teď jejich naděje nadobro vyhasly. V pondělí jeho tělo našla policie.

Ivan odešel z domova na začátku prosince loňského roku. Řekl rodičům, že se chce osamostatnit, protože je už dost starý na to, aby bydlel s nimi.

Pak se po něm slehla zem. Pátrali po něm rodiče, pátrala po něm policie, ale Ivan nikde. Jeho tělo se našlo až teď v korytě řeky Nitry. Nález potvrdila i policejní mluvčí Elena Antalová.

dingous ( 13. ledna 2015 18:12 )

homoušek chtěl hnízdečko, ale vyvolený se odmítl nastěhovat ? to zamrzí, k smrti zamrzí

abyss ( 13. ledna 2015 17:23 )

Je to tak. Starší syn měl hypotéku na byt splacenou už před svatbou, mladší sice splácel domek ještě pět let po svatbě, ale o nějaké otročině, dokonce snad celoživotní, nemůže být ani řeč, ještě navíc když hypotéční splátky se většinou rovnají zhruba nájmu za stejně velkou nemovitost ale placením nájmu si jí člověk nekoupí, tudíž celoživotní otročinou je spíš placení nájmu než splácení hypotéky.

abyss ( 13. ledna 2015 17:17 )

přesně tak anka

abyss ( 13. ledna 2015 17:16 )

Míň sprostoty, víc používat mozek a větší rozhled i ambice by to chtělo.... a ne tu brečet jak ten kdo nic neví, nic neumí, tedy kromě fňukání....pro toho kdo má jasný cíl a skutečnou vůli toho cíle dosáhnout a na nic se nevymlouvat, nic z toho co tu fňukáš, neplatí. A chtělo by to pro fňukny vymyslet už jinou výmluvu, než že všude chtějí praxi. To už dávno není pravda.

abyss ( 13. ledna 2015 17:09 )

s tím se dá jen souhlasit

Zobrazit celou diskusi