Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Smrt v řece: Matka a Riško (†3) zemřeli po nehodě

Při tragické nehodě zahynula mladá maminka Zuzana, její syn Riško zemřel několik hodin po ní
Při tragické nehodě zahynula mladá maminka Zuzana, její syn Riško zemřel několik hodin po ní  (Autor: Nový čas)
Autor: Nový Čas, šim - 
7. července 2011
14:21

AKTUALIZOVÁNO: Život mladé maminky Zuzany Skurkové (†28) ukončila tragická nehoda. Řidička jen kousek od domu vyletěla autem ze silnice a skončila v rozvodněném Popradu. Jen o pár hodin později zemřel v nemocnici i její synáček Riško (†3).

Nehoda se stala v pondělí ve slovenské obci Ihliany. Zuzana byla se synem na cestě do nemocnice, protože neustále zvracel. Kousek od domu však vyletěli ze silnice přímo do řeky Poprad. Zuzana zemřela pár hodin po převozu do nemocnice v Prešově na selhání orgánů, spolujezdkyně Veronika (16), její švagrová, vyvázla jen s menšími zraněními.

Riško ležel na JIP v Košicích, byl připojený na plicní ventilaci. Chlapec zemřel na selhání orgánů v následku topení v řece ve středu odpoledne.

Zoufalí příbuzní se celou dobu modlili, aby se jim Riško vrátil. „Jsme připraveni na nejhorší,“ pronesl s obrovskou bolestí v hlase Riškův dědeček a otec mrtvé Zuzany Michal Tomeček. Je to pro něj šok, z kterého se stále nevzpamatoval. „Chtěli ještě upéct bábovku, ale když bylo Riškovi po návratu ze školky zase špatně, uháněli na pohotovost. A při tom spadli do řeky. Viděl jsem, jak dcerku tahali v bezvědomí z vody. Do poslední chvíle jsem doufal, že to přežije. Je to nejhorší den v našich životech,“ hlesl s pláčem Michal.

Jozefu Skurkovi, manželovi Zuzany a tátovi Riška, se zhroutil svět. V okamžiku ztratil to, co na světě miloval nejvíc. Mladí manželé měli malou živnost v Kežmaroku. Společně si plánovali postavit domek, dokonce měli už koupený pozemek.

cenerentola ( 12. července 2011 23:05 )

no to me take hodne pobavilo, kam na ty veci chodi?

cenerentola ( 12. července 2011 23:03 )

nos nahoru mam a poradne. dnes jsem ho mela tak nahoru, ze jsem ani nevidela obrubnik a malem jsem si rozbila usmev . branila jsem vzdy a branit budu

cenerentola ( 12. července 2011 23:02 )

ja jsem pysna a jak

cenerentola ( 12. července 2011 23:00 )

- lepe bych to nenapsala. ani ja jsem se v zadnem clanku nevyjadrovala vulgarne o obetech tohoto nestesti atd. takze trhni si nohou a nauc se cist.

pgga ( 11. července 2011 19:47 )

Podle BBC...Narod Nemecky patri mezi "NEJOBLIBENEJSI"

Zobrazit celou diskusi