Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Řidič BMW smetl v Praze šest lidí a utekl: V autě nechal doklady?!

Řidič BMW smetl taxi a odhodil ho na šest chodců.
Řidič BMW smetl taxi a odhodil ho na šest chodců.  (Autor: Facebook Tíseň TV)
Autor: haj - 
20. července 2014
09:35

Přímo v centru Prahy se dnes ráno stala vážná dopravní nehoda. Řidič BMW zranil šest chodců, když nezvládl ve velké rychlosti řízení. Pachatel z místa utekl, po jeho stopě vyrazila policie. A k výslechu odvedla muže, který měl v autě doklady.

V Hybernské ulici v centru Prahy srazil muž za volantem BMW šest lidí, kteří postávali před klubem. Jel příliš rychle a nezvládl řízení, narazil do zaparkovaného taxi, které tímto doslova vymrštil na lidi na chodníku.

Kromě taxíku řidič poškodil ještě další dvě auta. "Řidič BMW jel nepřiměřenou rychlostí, nezvládl vůz a narazil do zaparkovaného osobního auta. Zaparkovaný vůz byl nárazem vymrštěn na chodník, kde zranil šest lidí," potvrdila mluvčí Andrea Zoulová.

Viník děsivé dopravní nehody z místa nehody sice utekl, v autě však policisté našli doklady, podle kterých zjistili pachatelovu možnou totožnost. "Jedná se o cizince, ročník narození 1988," řekla Zoulová.

Zda šlo o muže, který auto skutečně řídil, policie zatím nepotvrdila. Podezřelého však již našla a odvedla k výslechu. Vedle toho vyšetřovatelé zkoumají i kamerové záznamy.

Řidič BMW smetl taxi a odhodil ho na šest chodců. Řidič BMW smetl taxi a odhodil ho na šest chodců. | Facebook Tíseň TV

czrus ( 21. července 2014 07:56 )

ornellatlustoprdka: Mrkněte se na "důkazy" Kyjevských fašistů, dejte hledat - Съёмки «Бука» «ополченцев» - Politikus.ru TAM ZEKLI ZE PAR RAKET BUK M-1 NA KAMIONU CHIBI , TAK ZE JETO MOZNI ZE PRAVE TEN BUK STRILEL PO LETADLU . USA POTREBUJE ZATAHNUT RUSSIJU DO VALKI , INAK USA PROSTE SKONCELO JAKO STAT KOMU MUSI PLATIT ZA NATO , USA STANOVISE PROSTE POSCANO LACENO KOSTE , CO ZABIJE CIVILISTY A LETADLA S NIMA .

czrus ( 21. července 2014 06:44 )

Dnes Russki voenny experty zekli ze tohle letadlo urcite bylo sastreleno stihackou s kulemetu , inom ha chteli trochu poskodit aby spadlo na Russku stranu prez hranicu , do Russka mu zustalo kolem 40 Km , to je inom do 3 minuty letu .

cuoresportivo ( 21. července 2014 01:03 )

Dement český !!!!!!!!

koko61 ( 20. července 2014 20:20 )

jsi slovenský kr.yploun a toho nezapřeš,nemáš z naší strany žádnou podporu, tak táhni a když už píšeš po Tvém hnusném jazyce, tak piš aspoň pravopisně-jestli teda tam máte nějaký pravopis jsi prachsprostý dobytek slovenský

kov3 ( 20. července 2014 20:01 )

Ovladas aspon zaklady nemciny, debilko ?

Zobrazit celou diskusi