Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šéf policistů je za vandala: S čírem na hlavě prý trhal značku od auta!

Robert Majer
Robert Majer  (Autor: Policie ČR)
Autor: haj - 
20. července 2014
14:40

Policie v Holýšově na Domažlicku zadržela minulou sobotu v noci muže, který zřejmě v podnapilém stavu ničil registrační značku na autě. Poté co ho vyslechli, ukázalo se údajně, že je i on je policistou. Dokonce šéfem obvodního oddělení.

Policisté v Holýšově na Domažlicku zadrželi a vyslýchali šéfa obvodního oddělení z Preštic na Plzeňsku Roberta Majera, napsaly novinky.cz. Vůbec prý ale netušili, že jde o jejich kolegu a považovali ho za opilého pobudu! Když jim oznámil, že je policista, nemohli tomu uvěřit.

V Ruské ulici v Holýšově na Domažlicku byla v sobotu k ránu viděna podezřelá postava. Zablácený a zřejmě opilý muž s čírem na hlavě trhal značku zaparkovaného auta. Když ho chtěli zkontrolovat policisté, neměl u sebe doklady. Teprve po výslechu kolegům řekl, aby si ho našli v personálních seznamech ministerstva vnitra.

Majera čeká šetření a hrozí mu i vyhazov od policie, jelikož trháním značky porušil služební přísahu. V té policisté slibují mimo jiné, že se budou chovat tak, aby neohrozili dobrou pověst policie. „Je podezřelý ze spáchání přestupku proti majetku. Na základě podkladů od kolegů z Holýšova s ním zahájím kázeňské řízení,“ potvrdila Novinkám vedoucí policejního ředitelství Plzeň-venkov Gabriela Chaloupková.

Majer, který šéfuje obvodnímu oddělení v Přešticích na Plzeňsku již více než deset let, ale tvrdí, že nic neudělal: „Byl jsem v Holýšově na rockovém koncertě a po jeho skončení jsem se procházel ulicemi. Žádné značky jsem netrhal.“

istyl ( 20. července 2014 15:48 )

...to prave udrzoval poradek v konkurencnim odvode)...a kontroloval zda-li ma vozidlo technickou......a to ve svém volnu...takove snazive tam chceme...a nalezi mu za to odmena

Zobrazit celou diskusi