Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nehoda na dálnici D11: Mezi zraněnými i děti! Provoz zastavil přílet vrtulníku

Autor: ČTK, sch, simao - 
20. července 2014
16:29

Na dálnici D11 došlo v neděli k dramatické nehodě. Rozbité hlavy, polámané či pohmožděné kosti a spousta odřenin. Takový je výčet zranění osmi lidé po nehodě dodávky a osobního automobilu, která zablokovala provoz směrem na Prahu.

Únava z vedra, mikrospánek, nebo závada na vozidle. To jsou možné příčiny včerejší nehody na dálnici D11 ve směru na Prahu. „Dodávka a pravděpodobně i viník nehody nezvládl řízení a s autem se otočil přes střechu. Do nehody se připletlo i osobní auto,“ potvrdil Blesku mluvčí středočeské policie Pavel Truxa.

Dálnice D 11 byla na 9. kilometru mezi exity Jirny a Bříství uzavřena. Ve 4 hodiny odpoledne tam dokonce musel přistát vrtulník, který odvezl těžce zraněnou ženu.

Záchranky do pražských nemocnic rozvozily i tři malé děti, dvě ženy a jednoho muže. Většinou s pohmožděnýma rukama a odřeninami. „Další dva muže ošetřili a poučili zdravotníci na místě,“ řekla Blesku mluvčí středočeské záchranky Petra Effenbergerová.

lobotom ( 4. srpna 2014 22:27 )

 Většina takových debílků s pražskou značkou jsou ve skutečnosti největší burani, co si auto registrovali v Praze jen z toho důvodu, aby byli "něco víc" a mohli machrovat.

welcomet ( 21. července 2014 03:18 )

Jestli to nebude tím, že jste jela na koze a navíc v protisměru..

jahodove_ticho ( 20. července 2014 21:59 )

Joo řidiči dodávek, to je po tirácích, polácích a menežeris další vypatlaná kategorie. Hlavní je fofr, plnej knedlík a smskování nebo přehrabování ve fakturách a dodácích za jízdy

jahodove_ticho ( 20. července 2014 21:57 )

ale PlČU, to se řiká o D1 ty lamo!

kdoasi ( 20. července 2014 20:00 )

Hmm...další zajebanej pražák se ozval . Nauč se jezdit aspoň na té polňačce,než vylezeš mezi lid.

Zobrazit celou diskusi